USA, uten så mye mening

Follow me

Dagen har nå gått, var på matbutikken i dag og skulle kjøpe litt ting. Endte opp med og kjøpe meg pop tarts og BROKKOLI, virkelig rake motsettninger. Skal innrømme at jeg ikke har gått inn for å være sunn, men det bare har blitt slik at jeg føler for å heller spise salat og brokkoli enn hamburger og fast food. (Julie hvis du leser dette, så ser jo du at brokkolien nuller ut pop tartsene)


 

Ellers så gikk dagen min i dag greit, er jo ekstremt så mye skole det er fortiden. Problemet med USA er at karkaterene er lett og få gode, men så er det like lett og få kjempe dårlig karakter. Så i morgen er jeg klar for ny vocab test i Engelsk, men denne uken var ordene helt ok, bedre enn de forrige, så nå er jeg nesten forberedt her jeg sitter. 

 

Så startet vi nytt proskjekt i US H. i dag og serriøst tror dere ikke lille frøken utveksling får lov og skrive på pc, mens alle andre skal skrive for hånd. Klager selvfølgelig ikke, er jo trossalt over tre sider vi skal skrive om Ellis Island, så..   Tror ikke det var noe mer jeg ville skrive i dag. I helgen skal jeg til OKC, tror jeg. Jack(områderep.) skulle ringe meg i morgen og fortelle om det ble denne helgen eller ikke. Håper på at det blir!

 

Tidligere i dag gikk jeg gjennom sang og piano notene mine som jeg hadde tatt med meg, ÅÅ som jeg savner sangtimer, talentklassen, pianotimer og alt det nå... Har ikke fått fikset sangtimer og sånt siden det var usikkert med vertsfamilie, men nå skal jeg virkelig gå inn for å finne en sanglærer så stemmen min ikke blir helt ødelagt, selv om jeg synge en time hver dag i kor, så får jo brukte stemmen. Men savner at en person bare hjelper meg med sangen, ikke 20 andre også. 

SAVNER Å SYNGE <3

 

Ellers for å legge med litt reklame for meg selv kan du følge meg på twitter, hvor jeg oppdaterer ca minst en gang dagli. Og nå har jeg klart og fikse en liten follow boks i designet så gjør det enda lettere og finne meg bare se her:

 

Jeg har lukket twitter, men så lenge jeg vet hvem du er eller ikke ser ut som en skummel person godkjenner jeg deg. Nå må jeg legge meg, skal trossalt på skolen i morgen. I Okla tid er den elleve, så GOD MORGEN NORGE og god natt Okla og USA. 

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits