PROM 2012

Prom - En fantastisk kveld

Nå er prom over, var en helt fantastisk kveld! Først dro jeg ut å spiste med Sydney og Carlie, før vi dro til selve stedet hvor vi møtte alle de andre, danset i ca 4 timer i strekk, og  du vet ikke hva denne type dansing er før du har vært på et ekte amerikansk Prom, tok ikke så mange bilder, men her er de får jeg tok:

Carlie, Sydney, Meg, Amber og Morgan

Jelena, Jule, meg, Keyla og Sierra

CHIRSTINA!!! <3 Min beste sophmore venn!! Hun er så utrolig skjønn, og vi kommer super godt overens, jeg skal ha norsk bakedage med hun før jeg reiser hjem. 

Courtney, Alexis, Bri og meg

Miranda og Jacye kjenner dere vel igjen hvis dere har fulgt bloggen

Så jeg hadde en super kveld, her er bildene fra etterpartyet(bare to vel og merke da jeg ikke gadd og ta så mange)

Vakkert av både meg og Christina! Jeg sitter å knasker i meg smores(eller hvordan det skrives), og Christina følger som vanelig ikke med.

Meg og Sydney

Hvor mange ganger skal jeg si det, hadde en fantastisk kveld, og jeg innså hvor ekstremt mange venner jeg egentlig har fått gjennom oppholdet her i USA. 

Kommer flere bilder senere, må bare få de først, var mange andre som tok bilder og!

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits