oktober 2011

Kortur

Her er filmen fra korturen!

Søndag før Halloween

I dag har jeg gjort mye, var først litt daff i dag tidlig. Men utvoer dagen skjedde det mye, var selvfølgelig en tur innom kirken, etter det var det hjem. På med kostymet, og på halloween partyet til HSC( ungdomsgruppen til kirken). Meg og Anja var der i en time før David(Anjas vertsfar) hentet oss og vi dro til Bricktown og et Haunted House der. Var kjempe gøy, jeg er forsatt helt i ekstase etter det, så jeg kommer meg ikke i seng. Meg og Anja løp gjennom deler, fordi vi var litt skremt, bedre ble det ikke da David fant ut at han skulle lage noen ekstra lyder for at vi skulle bli skremt. Dette syns jo han var veldig morsomt. Bilder fra i dag kommer i morgen, da skal jeg også gå Trick&Treating med Jessie. I morgen kommer det også bilder av to av mine tre vertssøken. Regner Ines som en selvom hun bare bor her i helgene. Vet folk venter i spenning på å se familien min her borte, så skal prøve å få lagt ut bilder av søsknene mine i løpet av morgen dagen.

Her venter vi i køen for å komme inn, vi kjøpte VIP bilett for å slippe og stå i kø hele kvelden. De fem dollarene ekstra var virkelig hvert det. 

PS HAR DU IKKE SETT FILMENE FRA KONSERTEN SE INNLEGGET UNDER

Beklager skirvefeil men er kjempetrøtt. Lang dag, med mye som skjer, MEN JEG ELSKER AT DET SKJER MYE. For da tenker jeg ikke på ting som hjemlengsel og sånt. 

Filmer fra Konserten

Her er filmene fra konserten på mandag:

   

 

Hva syns du om koret?

Busy busy

Har hatt en super og "stressende" dag. Har gått i ett fra kl 06:45 am til 21:00 ca. Så er kjempe trøtt, bilder fra dagen i dag kommer i morgen, når jeg våkner, skal ikke i kirken for trenger og sove ut for å ikke være død i uken som kommer. 

PAKKE FRA NORGE

WIIII, Endelig kom den. Du skjønner jeg har trippet rundt siden tirsdag og ventet på at denne pakken skal komme!! 

Norsk skjokolade,fikk også risgrøt, oster, blomkålsupper(<3) og ISTE! Pluss to bukser, fordi jeg ikke klarer og finne bukser her. Ett kjempesøtt kort fra Julie, og noen andre klær. Sist men ikke minst digitalkameraet mitt, så nå slipper jeg å drasse med det svære speilrefleks kameraet mitt i morgen når jeg skal på kortur/audition, og når jeg bare skal på andre små ting. 

Har startet med og gjøre rommet enda mer personelig da jeg fikk bilder i dag:

Dette er den nye røde veggen min, hvis noen husker hadde jeg en rød vegg på rommet mitt hjemme før. Sånn har jeg det her nå.  Tinka får sin egen vegg


Her er kommoden min, bilder av min kjære venniner, pluss takkekortet fra Jostein og Guro, som kom med pakken i dag. 

Har dere lyst og sende ett kort eller noe sånt, så kan dere endten sende meg spørsmål på facebook om hva adressen er, eller spør mamma og pappa. Syns det er kjempegøyt når det er ting til meg i posten! Jeg har vært i skikklig godt humør i dag etter pakken ankom. Forresten Jessie syns brunost ikke smakte så ille.

I kveld har jeg kost meg med brunost, iste og en kvikk lunsj! Har virkelig savnet iste, tenk jeg drakk det minst engang i uken før(noe som ikke var så veldig sunt). Og nå har jeg ikke drukket det på TO måneder. Og amerikanere har bare sweet tea som ikke er ISTE! 

Vet ikke om det ble så mye mening i dette innlegget. jeg er litt små hyper(vet ikke hvorfor) i dag. Har seriøst bare gått rundt og smilt den siste tiden/uken. Men tar det som et tegn på at det går bedre her borte.

Nå skal jeg legge meg for skal opp kl halv 6-6 i morgen tidlig!

Intervju med skoleavisen

Da har jeg fullført tredje del av spørsmålene i reportasjen skoleavisen lager om de 6 utvekslingstudentene på skolen. Fikk ett papir i går med 8 spørsmål på som jeg skulle svare på, skikkelig merkelig svar jeg kom frem til. Men det får gå. Er det ikke gøy hvor opptatt skolen er av oss, hadde aldri trodd jeg skulle følt meg så velkommen av skolen. Har allerede blitt intervjuet to ganger før for denne reportasjen,lurer på hvor mye de trenger å vite?

Ellers har jeg brukt dagen på forskjellige ting. Egentlig ikke så mye interesangt. I morgen er det fredag! På søndag skal jeg på Halloween greie med kirken. Så skal få kjøpt kostymet mitt på lørdag, vil egentlig ha et litt "fint" kostyme. Nå skal jeg sove, trenger virkelig søvnen, skal nemmelig opp kl 6 og før kl er syv er jeg og koret på vei til McAlester og allstate. 


Tyskland Og Norge, bilde er tatt for Jessie sitt skoleproskjekt om forskjeller.

Det regnet her i dag, sykt god følelse og bruke paraply og regnjakke igjen, men nå kan solen komme tilbake igjen. Liker det bedre når det er sol her enn regn.

HAWAII 2012

Om fem måneder ca er jeg på vei til Hawaii!!! I'm so excited!!!! Har ikke valgt å skrive om det før jeg var sikker på at det ble tur på meg. Men nå er depositumet betalt, så nå er jeg på listen over de som skal til Hawaii 28 Mars-4 April! Jeg gleder meg kjempe mye. Eneste som kan ødlegge er at karakterene mine ikke er gode nok(noe jeg tviler på da jeg har A i alle fag uten om engelsk og food). 

Jeg reiser til Hawaii uken etter Spring Break, så jeg får to uker lang ferie, uten om at jeg skal to dager på skolen mellom slutten på springbreak og Hawaii. Nå har jeg virkelig en grunn til å trene opp bikini kroppen, og generelt det å trene. Jeg gleder meg sykt, ikke bare får jeg oppleve USA, men også Hawaii!

Har du lyst å reise til Hawaii?

Les foresten innlegget under også, er noe som går rundt mellom utvekslingstudenter fortiden.

How do you know?

How do you know what is a dream if you never accomplished one. How do you know what is an adventure if you never took part in one. How do you know what is anguish if you never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears. How do you know what is being desperate, if you never arrived in a place alone and could not understand a word of what everyone ...else was saying. How do you know what is diversity if you never lived under the same roof with people from all over the world? How do you know what is tolerance, if you never had to get used to something different even if you didn?t like it. How do you know what is autonomy, if you never had the chance to decide something by yourself? How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child to start a new course? How do you know what is to be helpless, if you never wanted to hug someone and had a computer screen to prevent you from doing it. How do you know what is distance, if you never, looking at a map, said ? I am so far away?. How do you know what is a language, if you never had to learn one to make friends. How do you know what is patriotism, if you never shouted ? I love my country? holding a flag in your hands. How do you know what is the true reality, if you never had the chance to see a lot of them to make one. How do you know what is an opportunity, if you never caught one. How do you know what is pride, if you never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished. How do you know what is to seize the day, if you never saw the time running so fast. How do you know what is a friend, if the circumstances never showed you the true ones. How do you know what is a family, if you never had one that supported you unconditionally . How do you know what are borders, if you never crossed yours , to see what there was on the other side. How do you know what is imagination, if you never thought about the moment when you would go back home.Life goes on

Har postet denne sangen før, men det er en av de beste sangene jeg noen gang har hørt. Så den fortjener å bli vist flere ganger!

Gidd ikke skrive noe, hadde skrevet ett innlegg, men uten videre bare logget blogg.no seg av og jeg mast alt jeg hadde skrevet. Så da mast jeg også motivasjonen til og skrive på nytt. 

Jeg har det bedre nå, har ikke hatt hjemlengsel på over en uke! Selvfølgelig tenker jeg på det hjemme og sånt, men har klart og komme forbi det stadiet at jeg var helt nede bare jeg tenkte på Norge. 

Ferien jeg hadde hjalp med alt, klarte endelig og legge fra meg alt med familie byttene og det. Fikk virkelig slappet alt av meg. Helt herlig følelse! Nå kan jeg endelig nyte dette året for hva det er verdt! 
Choir Concert

Så idag var min første kor konsert her borte. Har filmet alt mamma så du skal få høre å se det. Orker ikke skrive så mye om det, fordi noen lærer ikke at når man er på utveklsing kan det være en ide å ha minne kortet i når man skal ta bider, noe selvfølgelig ikke jeg hadde tenkt på. Så jeg hadde jo samlet en god gruppe så vi skulle liksom ha bilde, alle i matchene outfit og greier, også kommer det opp på skjermen, "minnekortet ikke i" der og da ble jeg skikkelig irritert på sløvheten min.. Men dere skal få bilder av korjentene vi skal jo på roadtrip på lørdag. JIPPI! I morgen skal jeg finne meg bus-buddy. Nå er jeg så trøtt at øynene snart kolapser. Så god natt til alle dere i Norge som snart er på vei til å stå opp. 

Når vi gjorde oss klar før konserten, Jasmin, Jamie og meg.

Korkjolen er det verste antrekket jeg har sunget i, finnes det noe mer varmt enn å synge i en kjole som går hele veien ned og har tykt stoff. Hvertfall ikke når de lampene virkelig varmet opp, der vi sto å sang.

Oppskrift: Cake Balls

Det du trenger: er ingredienser til å lage kake eller bare en ferdig pakke noe vi brukte(husk det må være i sånn "sjokoladkake" konsistens, ikke bløtkake), og skjokolade eller noe annet å dyppe cake ballsene i. PS: Du trenger ikke lage kaken dagen du skal lage disse, du kan fryse ned kake og bruke den, det gjorde vi med den hvite kaken vi brukte men ikke med sjokoladekaken. 

  1.  Lag kaken
  2. Avkjøl kaken så den er helt kald
  3. Når den er avkjølt putter du kaken i en skål, og bruker en håndmikser og mikser det sammen til det blir som en deig. Hvis det ikke vil mikses ordentlig putter du bare litt vann i. 
  4. Når du har laget deigen triller du dem sånn som du gjør med marsipan kuler eller peppernøtter, litt større men ikke for store.
  5. Så smelter du skjokoladen eller hva du skal ha på dem, også dekorerer du dem hvordan du vil at det skal se ut.
  6. Så er de ferdig!

Altså det er ikke så veldig avansert å lage, men jeg er ikke den beste til å forklare, men prøvde så godt jeg kunne. 

Skal du prøve å lage det? 

Cake Balls

Kan medele at dette blir nok et av mine kjedelige innlegg igjen.

I dag har jeg jo ikke akkurat gjort så mye, kirken viste seg å være avlyst i kveld. Og i dagtidlig var jeg så trøtt fordi jeg ikke hadde sovet ordentlig natt til i dag, så jeg ble hjemme. Spiste frokostblanding, jeg er egentlig ikke den største fan av frokost blanding, for meg er egentlig havregryn, melk og sukker eneste jeg spiser av den slags. Men når man finner en sort med marshmallow, kan man jo ikke gjøre annet enn å prøve. Og jeg elsket den! 

I kveld har meg og Jessie laget cake balls. Har ikke tatt bildet av dem da de ikke var av det vakreste utseende, men hva gjør det når de smaker sykt godt. Selvfølgelig brukte vi en time tilsammen på å smelte all sjokoladen vi trengte for å dyppe dem i. Grunnen til dette var at vi først klarte å koke sjokoladen i microen. Det ble en god latter da, vi lo rundt på kjøkkenet. Så skulle vi prøve igjen, og vi klarte det(Edit: vi brukte 45 min på å smelte sjokolade nok til 6 cake balls, vi hadde tilsammen rundt 50-60 og dekke). Men var mye morsomheter underveis. Skal spare dere for denne informasjonen. 

Fikk skikkelig julestemning av å bake disse cake ballsene. Fordi vi trillet dem som peppernøtter og marsipan kuler. 

Og til all familie der hjemme(og andre), jeg skal bake norske julekaker her. Så hvis noen har en enkel oppskrift kan dere sende den på mail til meg til: ek9407@hotmail.com.  Du kan også sende andre oppskrifter hvis du vil dele noe jeg kan bake som er typisk norsk. Jeg blir glad for alt!


Dette er cake balls hvis noen lurte, skal se om jeg får tatt bilde av våre i morgen

Håper også pakken fra Norge kommer, har sykt lyst på risengrynsgrøt, stratos og NORVEGIA nå!

Oklahoma City National Memorial

Bildene fra Memorialen, det høljet ned da vi var der.Busy Day

Oklahoma tid: 00:10

Har vært veldig busy i dag. Så får ikke gått gjennom bildene før i morgen. Da kommer bildene jeg tok i dag. Har vært på Science Museum og hvert å sett memorialen etter bomben. Den memorialene var sykt fin, vi var der når det var solnedgang, og det var så fint! Jeg er jo blitt helt frelst av Oklahoma City, og memorialen gjorde det jo enda bedre. Men det høljet ned i ettermiddag, så ble ikke så lang stopp i selve Bricktown. Nå skal jeg legge meg, forhåpentligvis får jeg sove. Er usikker på om jeg skal i kirken på morgenen eller bare på kvelden. Får se hvordan trøttheten er i morgen tidlig.


Hentet et bilde fra Google siden jeg ikke har lagt inn mine bilder på pcen, men lover at alt kommer i morgen

Super kveld

I kveld har jeg vært med Veronica, vi skulle egentlig på kino, men så langt kom vi ikke da vi gjorde noe feil da vi bestilte bilettene så vi måtte vist ha en over 21 med. Ikke vet jeg hvorfor. Men vi endte opp med å først gå å spise på Panda Express(kinesisk resturang), og jeg spiste min første fortune cake. Etter det gikk vi på yougurt bliss, pappa dette ville du elsket! Vi kunne gå rundt å ta de smakene vi ville av yoghurt is og ta frukt og godteri på det. Vet de har det på Yougurt Heaven i Oslo, men tror det er eneste i Norge. Jeg skal garantert tilbake. Desverre er det ingen bilder, da det ble litt feil og ta bilder. Men snakkingen gikk i ett, og det var en kjempe koselig kveld! Skal huske kameraet neste gang, trodde ikke jeg kom til og trenge det siden vi egentlig bare skulle på kino.


Må innrømme at isen var bedre enn denne meg, Marie og Siv lagde i sommerferien, men denne er også super god!

Smil til verden og den smiler til deg!

Ok, så er jeg i et supert humør for øyeblikket. Jeg fikk vite at vi skal til Bricktown(altså downtown OKC) i morgen. Så jeg ble litt over entusiastisk. Fordi jeg elsker den byen!! Skal også endelig få sett memorialen etter bomben i 1995, har hørt det er fint laget til, så håper jeg ikke blir skuffet. I kveld skal jeg egentlig på kino, men vet ikke om det blir kino eller at vi gjør noe annet. 


Et bildet fra sists gang, i morgen skal jeg se byen i dagslys ikke bare på kvelden. Har vært så flink at jeg allerede har ladet opp kameraet. Nå gleder jeg meg sånn til og få pakken fra Norge!! Håper den kommer i morgen eller på mandag, sykt klar for norsk risengrynsgrøt, og norsk ost! NORVEGIA og Brunost kan ikke vente til jeg har det her! Pluss all sjokoladen min da

Ingenting er som norsk mat!

En liten hilsen på morgenen

Siden jeg ikke akkurat gjør så mye fortiden, så kan jeg jo komme med en liten oppdatering nå. Jeg har faktsik planer i dag, skal være med en som heter Veronica, vet ikke helt hva vi skal, men dere skal få vite det senere. Ellers så holder jeg på å rydde rommet mitt her(veldig nyttig informasjon), for fant ut at når det ikke var et plagg igjen i skapet og alt var på gulvet var det påtide å rydde(det var ikke så ille mamma). Men Fergie(den lille hunden) liker det når alle klærene er på gulvet for da kan hun sove oppå dem:


Er hun ikke søt?

En liten oppdatering

I dag har jeg hatt enda mer slaske dag! Gidd ikke summere opp hva jeg har gjort. Nå skal jeg sove, kl er snart 12 her. Vet ikke hva som skjer i morgen, får se hva jeg finner på.

Så God Morgen dere i Norge, og god natt til USA!


Ja, jeg har hatt det gøy med photo booth i dag!

Slappe av

Dagen i dag har gått til å slappe av, har ikke gjort så veldig mye. Så noen episoder av forskjellige serier, og så var vi på shopping. Jeg er stolt av meg selv, klarte å holde meg unna og kjøpe noe unødvendig som jeg er veldig flink til. I kveld var jeg i kirken, det var greit. 

Nå som det er ferie kommer savnet etter alle dere der hjemme i Norge. Grunnen er nok fordi jeg ikke har så mye planer, som gjør at tankene kommer med engang.

Savner vennene mine hjemme spessiel nå i ferien, vennene mine her er ikke det samme som dere. 

Marie var ikke meningen å ditche deg fra bildene, men du er alltid fotograf.

FERIE

Nå er det fem dager til jeg skal på skolen igjen. JIPPI! Har ingen planer, men skal prøve å finne på noe, kan jo ikke bare sove. Men er ikke så lett når det ikke finnes kollektiv transport her, og alle i min familie som kan kjøre ikke er hjemme. Men jeg skal hvertfall nyte de neste 5 dagene, og leve på at jeg fikk toppkarakter på TRE engelsk stiler. Kan inrømme det skjokkerte meg. Har foresten vært her borte i over to måneder nå, er virkelig skjokkert. Tiden flyr her borte.

Miss Norway, but love the US

KELLY, MUFFINS OG FALL BREAK

Har fått litt dilla på Kelly Clarkson, pga min kjære tyske vennine er virkelig fan, og tror du ikke hun har klart å få meg til og virkelig begynne å høre på sangene, joda. Så sangen over kom faktisk ut i dag, og cden kommer ut i butikkene neste mandag(hvertfall her), så da er det bare løp og kjøp. Tror dette er første gang jeg har virkelig gledet meg til en cd skal komme ut.

Eller har jo jeg lekt husmor i Food class. I dag lagde vi Chocolat Chip Muffins, og må medele at Akaya, Gabbie og meg er virkelig det perfekte team på kjøkkenet. Vi var ferdig med alt en halv time før vi skulle, og muffinsene ble perfekt.De smaker jo ekstra godt siden vi puttet 3 kopper ekstra med Chocolat chip biter oppi. Du ser det ikke så godt på bildet, men inni selve greien er det ca bare skjokolade. 

Ellers, så har jeg ingen planer for fall break, fordi alle skal enten jobbe, eller så skal de reise bort, eller så er de grounded. Men det betyr at jeg bare må slappe av og lese norsk pensumet mitt, som jeg så smått er begynt å titte på.

JULESTEMMNING

Oppi alt dette Halloween styret, så endte vi opp med å se på julefilm(er), bortsett fra at jeg nå fant ut at en film var nok når vi bare er i Oktober. Med alt det julestyret gående begynte jeg og tenke på alt som jeg ikke vil oppleve i år. Som mamma sin pakkekalender, å gå opp i stuen hver morgen for å åpne pakken. Det er kanskje det som kommer til og bli mitt største savn, eller å reise på hytten med skikkelig hvit snø. Selv om jeg alltid er potttsur før vi reiser. Selv om jeg kommer til og savne alle disse tradisjonene som jeg elsker, kommer det jo til å bli en opplevelse med å gjøre noe helt nytt i år. Som jeg gleder meg til å oppleve! Må bare dele et bilde av det jeg vil kalle Hundenissen min:

Men kjenner jeg gleder meg til juletiden, men før det skal jeg jo opplevet to høytider. Først Halloween, blir helt skremt av hvordan noen her pynter, virkelig skummelt. Også har vi jo Thanksgiving om en måned, hvor alle forteller meg hvor mye mat vi skal spise og jeg bare smiler og nikker forsiktig med. 

Her er foresten hvilken musikk som durer fra stuen forøyeblikket(pluss mange andre):

 Vanskelig å ikke få julestemmning, eller hva?

Cookies N Cream Cappuccino

I dag har jeg flakset rundt, og gjort mye uten så mye mening. Men var på en carneval ting, de holder jo på med alt Halloween greiene her for tiden. Så dette var noe Halloween relaterte greie, så endte opp med litt snop i vesken. Ellers så fant jeg ny caffe favoritt i dag, hva høres vel bedre ut enn Cookies N Cream Cappuccino. I dag fant jeg mine kjære knekkebrød igjen etter jeg ikke fant dem sist gang jeg var på butikken. Så nå har jeg knekkebrødene mine igjen, og venter på brunosten min fra Norge. Gleder meg !! 

I morgen er det kirke, og jeg må lese til 9 ukersprøvene jeg skal ha mandag og tirsdag før det blir høstferie fra onsdag av, can't wait.


Et lite smil fra meg i dag 

Singing

I dag hadde jeg min første sangtime, her borte på andre siden av atlanteren. Var greit, skal bli deilig og starte opp igjen med sangen. Fikk ikke gjort så mye i dag, var mere å gå gjennom det jeg har gjort tidligere. 

Ellers så fikk jeg skikkelig lyst å jogge i dag, ikke bra for kneet. Men sykt bra for meg både treningsmessig og å få tanker på plass. Ble ikke sånn super langtur, for må ta hensyn til at det var asfalt og at jeg egntlig ikke har lov til å jogge. Men det må virkelig gjentas, for i etterkant føles det kjempe bra, minus kneet da.

Ellers så må jeg nok bruke en god del av helgen min på matte, og andre fag, vi skal ha en stor test i de fleste fag enten mandag eller tirsdag. Matten spessielt pga alle utrykkene jeg enda ikke har lært meg. Nå skal jeg sove, selv om klokken bare er ti, har hatt litt soveproblemer de siste nettene, så får håpe jeg får sove i natt for er kjempe trøtt.

Husmor

I dag har jeg vært flink og bakt 30-40 rundstykker/horn. Jeg har hatt litt problemer med maten her, så nå satser jeg på at det vil gå bedre med disse hjemmebakstene mine. 
Noen av mesterverkene mine. Skal innrømme at de smaker bedre med grovt norsk mel. Men siden de ikke hadde grovt mel, så får jeg nøye meg med det lyse. Eller så har jeg vært på dressurkurs med hundene i dag. Jeg satt å så på. Det var veldig anderledes fra hvordan jeg husker det fra når jeg var med Tinka for mange år siden. Men det var helt greit. Vi har ingen lekser på skolen for tiden, noe som er veldig deilig.

I morgen skal jeg på møte med den nye sanglæreren min, GLEDER MEG. I dag sang vi individuelt i koret, ikke for å være egoistisk eller noe sånt, men det var sykt deilig å synge alene igjen. Selv om jeg elsker koret mitt på skolen, vi er en kjempe koselig gjeng på 20 jenter. Uten noe drama så langt jeg skal inrømme jeg er i skjokk over den delen, og miljøet er supert! Gleder meg til All State om to uker, en hel dag med denne supre gjengen!

En av sangene vi synger:

 

Rheinberger - Abendlied

Ellers skal jeg melde meg inn i Drama Klubben, fordi jeg trenger litt drama hjelp siden jeg har bestemt meg for å være prøve meg på musikalen som settes opp etter jul. 

Yearbook pictures

I går fikk jeg bildene jeg kan velge mellom som skal i yearbooken. Altså dagen bildene ble tatt var serriøst den eneste dagen jeg ikke hadde tid og dusje før skolen, ikke hadde fått tid å sminke meg og jeg hadde grusom hjemlengsel så gren konstant den dagen(eneste dagen jeg faktisk vurderte å avbryte året, sånn uten om at tanken bare har fløyet forbi). Så på disse bildene jeg nå har fått er øynene mine hovne, håret mitt er flatt og jeg ser skikkelig nede ut.

Her er grusomhetene.... Syns alle fire var like grusomme! 

Dette er bildet mitt fra i fjor, mye finere enn de bildene jeg har i år..

I morgen skal vi ha felles øving med Apalyras(tror det er sånn det skrives), samme type kor som jeg er i, bare at dette er både med gutter og jenter. Koret jeg er i er rent jentekor. 

Hvis noen vil dele sin mening om hvilket bildet dere syns var finest er det bare å kommentere, for jeg er usikker på hva jeg skal velge.

COOKIE


I dag bakte vi ekte amerikanske Chocolat Chip Cookies i Food class, det er serriøst de beste kjeksene jeg har spist. I dag har jeg virkelig vært usunn. Ines, Jessie(vertssøster) og jeg dro til Chick-fil-a og spiste middag, finnes ikke bedre fast food place!! Elsker det stedet, spessielt pommes frites deres, den er vaffel formet. 


Føler for tiden bloggen handler bare om mat, men folkene her sier: Det eneste vi tenker på her er mat, så er vel blitt litt påvirket... 

Jeg er litt sjalu på dere som er hjemme og har ferie nå, min er ikke før neste uke og bare tre dager

Kirkedag

I dag har jeg ca vært i kirken/kirkearrangement hele dagen. Startet med gudstjeneste kl 9, etter det var det sånn ting med alle ungdommene hvor vi spiste frokost. Etter det hadde vi "søndagskole"(var egentlig ikke det) vi ble delt inn i grupper ett hvilken klasse du går i, så junorene og seniorene var i en gruppe. Hva vi gjorde var at vi satt og snakket, men så måtte vi diskutere ett bibelvers også, men generelt bare snakket om alt mulig annet. Gruppen min reiste for å spise pizza til lunch ettter "søndagsskolen"

Bildet er tatt etter alt for mye mat, da mener jeg ALT FOR MYE.

Så gikk jeg hjem for å slappe av litt, før det var i kirken igjen, med en liten "worship", før de voksne skulle i noe møtegreier, mens vi ble sittende og bare slappe av og prate. Så var det tid for SNAC, det er at de finner på noe etter kirken på søndags kveld. I dag hadde vi fått beskjed om at vi skulle være med å feire noen sin 50ende bryllupsdag. Så ble kake og mat på oss der. Etter dette endte de som var igjen av oss med å gå på kino. Snakk om billig kino, kostet 2 dollar. 

Filmen vi så:

Sooner mall

I dag var jeg på Sooner Mall i Norman. Fikk svidd av noen dollar i dag og. Var innom alle butikkene som solgte busker, siden jeg har litt bukse mangel. Fant ikke en bukse, er jo ca bare slengbukser her, og ingen får meg til å gå med slengbukse, og hvis du først finner de som ikke er sleng er det enten bare kjempe store størrelser eller kjempe små. Vi spste på Chick -fil-a, som jeg syns er den beste fast-food restauranten her. 

Nå skal jeg sove, sov bare tre timer natt til i dag. Skal i kirken i morgen kveld, så må være litt opplagt. 

Du vet du er i USA når...

..når du kan kjøpe 1,3 liter drikke som dette:

ja, drikken på bildet er 1,3 liter. Trenger ikke nevne hva som er oppi denne koppen, for da får jeg skikkelig dårlig samvittighet. 

Orker ikke legge ut masse følelses drama her, men jeg har hjemlengsel. Jeg sliter med hjemlengsel mye mer en jeg trodde jeg ville gjøre. Personlig tror jeg dette ikke er noe å forberede seg på før man reiser, men ta det som det kommer. Heldigvis har jeg verdens beste områderepresentant som har gjort dette i 15 år, så han har vært borti folk som meg før, som sliter med hjemlengselen. 

Skal på shopping i morgen, så kommer til å bli i godt humør! Litt sjalu på de som er på vei til London nå da..

Nye tingMin nye veske, kostet meg mellom 60 og 80 kroner, må si jeg elsker USA og Shopping!


Min nye mascara fra Urban Decay, sminke er jo også billigere enn i Norge.


Jeg har det SUPERT i Okahoma for tiden! Nå er jeg sykt klar for helg og SHOPPING!! 

Gleder meg sykt til å få digitalkameraet mitt her, er så stress og drasse med seg speilrefleksen uansett hvor jeg skal. Altså speilrefleksen tar jo sykt fine bilder, men det tar jo også hele vesken min hvis jeg skal noe. For ikke å snakke om hvordan folk stirrer på meg når jeg drar frem kameraet inni butikker. 

Flere Bilder fra OKC

Nå har jeg fått Anja sine bilder så legger ut noen flere

Dagen i dag har gått til skriving og enda mer skirving på et proskjekt i US History, så har ikke skjedd sånn kjempe mye. Ble Taco Bell til lunsj i dag, så da var det et styk fornøyd Emma. Nå må jeg skrive ferdig siste side av proskjektet mitt, så kan jeg SOVE! Skal prøve å bli litt mer interesang på bloggen, men skjer ikke så mye spennede her borte.

Om tre uker har jeg den første korkonserten, og om tre og en halv uke skal vi på sånn konkuranse/audition ting med koret, jeg gruer meg! Fordi det er indivduelt, og jeg er ikke så veldig flink i tysk, og når det kommer til synging på det språket, går det jo ikke akkurat bedre. I morgen skal vi bake Cookies i Food class, eller på fredag er ikke helt sikket når det blir. Jeg er super fornøyd med gruppen min i matlaging! Så det kommer til og bli gøy.

Amerikanere er litt morsomme, fortalte noen i mat-klassen om Russetiden i Norge, og de fikk jo helt skjokk over at vi feirer 13 års skolegang med festing og sånt, men syns det var skikkelig AWSOME, noe alle her syns om alt som ikke er amerikansk

Set Fire To The Rain

I dag har jeg ingen ting og skrive om, har nerdet foran pc-en mens jeg har skrevet på mitt kjære US History prosjekt. Så klarte jeg å gjøre noe med adapteren, heldigvis funker den, men det er ikke mer heller. Så må få kjøpt meg en ny en, walmart hadde ikke inne da jeg var der.

 

Kan jo meddele at jeg sannsynligvis har en plass hvor jeg kan ta sangtimer og kanskje piano timer. Så nå er jeg egentlig veldig GLAD! Vet jeg har sagt dette før men nå er det mye mer sikkert at det blir noe av. Så håper virkelig det skjer noe fordi, jeg savner sangtimer og pianotimer, selv om det ikke kommer til å bli som hos Tone og Jorunn. 


Fikk Anja sine bilder fra OKC i dag, er vi ikke bare vakre!

Nå skal jeg løpe i dusjen, fordi den personen som sto opp kl 5 hver morgen for noen uker siden er nå blitt skikkelig syvsover og står opp før ti over syv, og har da 15-20 min til hun må løpe til bussen. 


Her er litt av kor rommet på skolen. Hvis dere vil se mer av skolen trykk HER!

DERE MÅ HØRE DENNE SANGEN BARE TRYKK PÅ DENNE TEKSTEN HER OG DU KOMMER TIL DEN! It's AMAZING!

10-03-2011

Dagen i dag har jeg shoppet, ble en ny veske og noe sminke fra Sephora, damen på Sephora var super skjønn og hun ville til og med lære noen norske ord, pluss at jeg fikk masse forskjellige prøver på sminke. Ble også mat fra Taco Bell, har virkelig fått dilla på Chicken Buritoen der, og med Dr Pepper blir virkelig måltidet SUPERT! Selv om det kanskje ikke er super sunt, men nå skal jeg begynne å trene igjen, må jo trene kroppen. Vil jo ikke være american size når jeg kommer tilbake til Norge igjen.


Me and my favorite american food! 

Håper alle har hatt en SUPER dag, jeg har egentlig hatt en ganske bra dag. I morgen kommer kanskje flere bilder fra OKC spørs om Anja, husker minnepinnen med bildene.

På lørdag skal jeg på shopping på ett eller annet kjøpesenter, gleder meg til og få shoppet litt nødvendige klær, har bare to bukser, og nå begynner det og bli kaldt så trenger noen flere. Så håper det finnes noen bukser her uten sleng, for slengbukser er ikke min type bukser. Alle her syns foresten vanlige norske bukser ser ubehagelig ut, fordi de er så intilsittende. Men de elsker klærene mine forsatt, vet ikke hvor mange som gidde meg komplimanger i dag for hva jeg brukte. Så er virkelig bra for selvtilliten. 


My outfit today, bildet er fra Oslo i sommer. 

For å nevne det, alle tror jeg går på OU(Oklahoma University) når jeg sier jeg er utvekslingsstudent, altså ikke på skolen men i butikker og andre steder. 

HAPPY BIRTHDAY DADDY!

GRATULERER MED DAGEN PAPPA. I dag har Pappa bursdag, nå er han halveis til hundre. Vet ikke om han ville at jeg skule nevne alderen, men sånn ble det. Skal inrømme jeg syns det er rart å sitte på andre siden av jorden, og ikke få gi han en klem engang, så alle som møter han i dag må gi han en ekstra klem fra meg! 


Bildet fra når Pappa og meg var i Oslo i sommer da jeg skulle på ambasaden. Uten Pappa sin hjelp gjennom hele søknadsprossesen hadde jeg nok ikke vært i USA nå. Så takk Pappa. You're the best 

Endte opp med Kaptein Sabeltann i slutten av innlegget

Bricktown, Oklahoma City

I går var jeg i Oklahoma City med Aspect. var veldig koselig og se Oklahoma City downtown. Vi spiste på en italiensk restaurant. Det var meg og min vertsfamilie, Anja og hennes vertsmor, Jack, og Elisabeth fra Norge, hun var utvekslingstudent her i Okla i fjor, og nå skulle hun være her i høstferien sin. Hun hadde også med kjæreste og vertsfamlien hennes. Det var sykt deilig og snakke norsk igjen face to face med noen. 

 


Anja, skikkelig fornøyd med pizzaen sin

Elisabeth og MegDesperat forsøk på å ta bildet av Starbucks 


Dette bildet skal sendes inn til Aspect her i USAELSKER DETTE BILDET! Typisk meg og Anja, vi starter med serriøse bilder, før vi bare tar sånn masse tullebilder. Anja er så langt min nærmeste venn her, vi kommer sykt godt overens og har syk mye interne vitser. Kjempe glad for jeg har hatt henne de første månedene her i USA.


Det var ett eller annet spessielt i går så det var fyrverkeri flere steder i byen. 

Jeg elsket virkelig OKC, av det jeg så av byen.

På vei til Bricktown

HELG

I morgen skal jeg til Bricktown, og down town OKC med Jack(områderepresentant). Lurer på hvordan byen ser ut, har bare sett den fra bil vinduer så langt. Vi skal ut og spise med Jack, min vertsfamilie og Anja sin vertsfamilie. Pluss meg og Anja da, det er bare oss to i år. Tidligere har Jack hatt mye flere, men i år er det bare to. I dag har jeg ikke gjort noen ting, egnetlig.. Gikk greit på testen jeg hadde i dag tror jeg, er jo selvfølgelig noe jeg glemmer, men det skjer alltid. Føler alt begynner å gå bedre nå, er jo selvfølgelig noen dager jeg føler alt raser sammen, bare vil pakke kofferten, og reise hjem. Alt i alt, går det bedre. Har begynt å få meg venner på skolen som er mer enn hei og hade. De første ukene slet jeg veldig med å finne folk å være med på skolen, pga hvordan jeg hadde det, men nå som ting har fikset seg er det mye enklere. 

 

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits