mai 2012

Will Rogers

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på at flyet skal gå. Snakkes i  DC eller Køben, hvis ikke blir det Bergen.

Og ja jeg reiser i shorts! Jeg får heller fryse i Norge, men jeg har med blankiet mitt(navnet på teppe jeg fikk av Granny til jul). 

Klare for å få meg hjem?

Da er dagen her. 29 mai dagen jeg reiser hjem, i kveld var jeg sammen med venner, nå er Anja her på overnatting. Vi er har masse kaffe, snop, og mye annet for å holde oss våken, i morgen begynner min lange reise hjem, lander i Bergen på onsdag, nå er det akkuratt 24 timer til jeg sitter meg på flyet som går til Bergen. 

Men nå skal jeg snakke litt om dagen min, i dag dro jeg først på walmart med Sydney fikk kjøpt inn mine siste ting. Så kom Anja senere, og så dro vi ut med folk å spiste på Texas Roadhouse.

Miranda, Anja og Victoria

April, moi og Christina

April og meg i bassenget til Christina(som ikke hadde tenkt på at vi skulle ha tatt med oss bikini, så vi endte opp med topp og sportsshorts hele gjengen ca)

Anja hopper uti bassenget

Victoria, Anja, Miranda, moi og Christina, vi badet mens det var Thunderstorm, jeg friket ut og løp ut av bassenget først, men tok ikke lang tid før de andre også var ute av.

Nå skal jeg pakke det siste, også skal jeg og Anja bare sitte å spise godteri og slikt

Snakkes i løpet av morgendagen, og som da jeg reiste bort, kan være enklere å følge meg på twitter: emkyte jeg kommer nok til å oppdatere mer der, kan love en oppdatering til på bloggen, men er ikke lenge til jeg legger ned bloggen, er jo ikke noe vits å skrive emmamerica når jeg er hjemme i Norge.

Håper alle får en fin tirsdag, nå skal det pakkes!

IHOP & Friends

I kveld dro jeg på kino med Hannah og Madison, pluss noen venner av dem, vi så Man in Black 3, etter det fant vi ut vi skulle gjøre noe, men alt virker jo til å stenge kl 11 her, mens vi var klare til å gå steder kvart på tolv. Så IHOP, var eneste stedet utenom McDonalds og TacoBell som var åpent. Så vi gikk der å fikk oss litt pannekaker.

Madison, Hannah og meg

Den lille gjengen som var med til IHOP og servitøren vår

Hadde en super nest siste kveld her i Oklahoma.. Kvelden i morgen skal jeg ut å spise med venner før vi skal videre til Christina og bare chille, med bål og smores(tror det er sånn det skrives)

Kos dere der hjemme, og venner og familie: Nå ses vi om to dager!!! 

GRADUATAION

I cap and gown etter Graduation!  

Glad!!

We did this year together, and here we stand 10 moths later in our cap and gown graduating from the year that became the time of our life! 

 Victoria og meg, hun har rød fordi hun er Class Officer(litt som elevråd, men ikke helt det samme)

 Jule og meg

Tristan og meg, hadde aldri trodd jeg kunne bli så god venn med en som er 3 år yngre enn meg men der tok jeg feil Stjelte bildet fra kirken sin facebook, finner dere hvor jeg er ?

Så i dag var det graduation, og det var en fantastisk opplevelse! Hva mer kan jeg si? Er jo bare en gang i livet man kan oppleve dette, og det var som på film spør du meg. Begynte å grine når vi sang Alma Materen til skolen, jeg innså at det var siste gang jeg kom til å synge den. Vi synger den alltid for å avslutte ting på Moore High, men nå er jeg ikke på Moore High lengre, litt trist å tenke på..

Graduation 12 timer unna

Må beklage copyrighten over bidet, men har ikke bestemt meg for om jeg skal kjøpe det eller ikke, hva syns dere?

I morgen er det klart for GRADUATION! Så i morgen blir det noen andre bilder her enn vanelig, vi har graduation ikke tidligere en halv ti om morgenen. Så jeg skal opp 6/halv 7 i morgen for å gjøre meg klar. 

I dag har vært den stor pakke dagen, nå er rommet ryddet og "vasket" i den forstand hvor mye man kan vaske ett teppegulv(irriterer livet av meg at amerikanere har teppe gulv). Nå må jeg få sove så jeg ikke faller på scenen i morgen i mine høye heler, får ikke være med på graduation hvis du ikke har på deg høyeheler når du er jente. 

Last day at MHS

Da har jeg hatt noen supre 24 timer!! Skal begynne med siste skoledag på high school


Mrs G og meg, kl halv 8 er en grunn til at vi ser trøtt ut!


Meg og Jacye, også Kyle, Gerson og Jonathan i bakgrunnen da

Verdens beste tysker! Kommer virkelig til å savne hun! Så glad hun skal overnatte her fra mandag til tirsdag, selvom vi ikke skal sove, bare snakke og ha skikkelig Emma og Anja tid siden vi ikke vet når vi ser hverandre igjen(forhåpentligvis i løpet av slutten 2012 begynnelsen av 2013). 

Meg og min engelsk lærer, legg merke til hvor små amerikanere er.. Jeg er jo en kjempe her, alle syns jeg er så høy

Engelsk klassen min!

Audra i Biology!

Også til den beste klassen EVER! US HISTORY MRS BARNETT/HOLMAN:

Andrew

Jessica

Tara!! Og Brandon i bakgrunnen

KLASSEN JEG VIL SAVNE MEST AV ALLE KLASSENE MINE HER BORTE! 5th Hour US History var den beste!

Meg og Mrs Barnett/Holman, jeg fikk en ramme av hun som hun hadde laget, den sa "America <3 You", jeg skal ta ut bildet av hele klassen og putte det inni den!

ONE DAY LEFT OF HIGH SCHOOL

Nå vil jeg egentlig grine, men tårene rener jo i ett fortiden.. Så vi kommer sterkere tilbake når tårene har samlet seg, om en uke er jeg i København ca. 

Deler sangen Ms Hicks sang for seniorene i koret i dag, og jada tårene rant jo gjennom sangen 

Senior Breakfast

I dag var det senior breakfast, det går da ut på at seniorene drar å spiser frokost og vi slipper å gå på skolen. Vi har graduation practice etter på, dette er på en måte siste avsluttning på året før graduation. Nå har jeg to dager igjen, onsdag er min siste dag på Moore High, kjenner det er litt rart å snart ikke skulle gå ned gjennom gangene på moore high lengre. 

Anja, Miranda, Kelly og meg i dag på breakfasten

 

En uke til jeg forlater Oklahoma, kjenner virkelig veldig miksede følelser om å reise herfra, spessielt alle vennene jeg har fått her, og spessielt Anja, vi har jo vært med hverandre fra dag 1 her. Håper jeg får muligheten til å dra til Tyskland så fort som mulig! 

Today is the day when I realized how this will soon be over

HERREGUD JEG VIL IKKE DRA HERFRA! Jeg vil ikke forlate VERDENS BESTE VENNER som jeg har fått her.. Hater å skrive slike depresive innlegg, men i dag har vært et stort mess. Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg prøver å nyte alle minnuttene jeg har her, sier ja til det meste fortiden. På torsdag skal jeg være med Sydney på Tinker Airforce Base(altså en militær base). Onsdag er det siste skole dag, i morgen er det senior breakfast. I dag var det bacallorien, eller hvordan man skirver den, det er en kirke ting for å liksom motivere seniorene for hva som kommer etter graduation.

Tok Anja sitt bildet da hun er eneste som har lagt ut noen av bildene som ble tatt, vi hadde på oss Gown, men ikke Cap. Var bare 4 stykker jeg kjente der, var nesten ingen som kom, så jeg satt med Anja og Dillion, også var Victoria der og, men hun er VicePresident for Seniorclass så hun måtte være med å lede hele greien. 

Choir Banquet

Meg og Allyson!

Var på Choir Banquet i kveld, alle seniorene fikk en "fremtids" award om hva som ville skje i fremtiden med oss, jeg fikk: Most likely to play Snow white in a broadway musical. Etter det dro jeg og noen flere fra mitt kor til Chilis og spiste, har flere bilder, men er kjempe trøtt og skal i kirken og masse annet i morgen, så nå må jeg sove.

Drama Banquet - En kveld fylt med tårer

I kveld var det Drama Banquet, jeg var med Kassie hele dagen etter skolen frem til Banquet startet. 

Meg og Kassie

Victoria, Anja, Miranda og meg, i dag innså jeg hvor ekstremt mye spessielt Anja og Miranda har betydd for meg dette året, Miranda er den skjønneste personen du kan finne, gleder meg allerede til mandag, for hun skal kjøre meg til Senior Breakfast, og hun og jeg var jo bil buddies under musikalen og vi kunne sitte i drivewayen(jada emma husker ikke hva det heter på norsk) i over 40 minutter og bable. Hun er den personen som klarte å snu året mitt, slik at dette ble til The Time of My Life. 

Christina og meg, Chirstina er bare så herlig! Og vi har blitt utrolig gode venner, jeg er så ufattelig glad i denne jenten, hun er super sprudlenede. Føler dette innlegget blir litt sånn å de er så fantastiske innlegg, men er fordi jeg sitter her super emosjonel etter å ha grått fordi seniorene som har vært i drama i 3-4 år sa skikkelig triste ord.

Meg og Dillon, Miranda er fotografen(hun var sikker på hun hadde tatt ti bilder av oss, jeg ser gjennom kameraet ett bildet hadde hun tatt). Men uansett Dillon er helt fantastisk morsom og sykt talentful innen for alt som har med Preforming Arts å gjøre og på toppen av det han er jo Mr MHS( min skoles versjon av Prom King ). 

Og sist men ikke minst! Verdens beste tysker! Jeg skal gjøre alt for å få tatt meg en tur til Deutschland i løpet av skoleåret 2012-2013, hvordan skal jeg klare å ikke se Anja være eneste uke/dag lengre. Blir så ufattelig trist, men nå må jeg legge meg, øynene verker etter all gråtingen, og jeg har Choir Banquet i morgen, så nå er dat bare å få litt søvn så oppigjen for å gjøre meg klar for enda en banquet, men elsker at det er så mye som skjer!

17 Mai 2012, anderledes en hva jeg er vant med

Vil starte med å si at denne dagen ikke har vært som mine vanlige 17 mai. Savner å se på 17 mai togene, og alt som hører med 17 mai, men siden jeg er her har jeg ikke hatt den typiske 17 mai stemningen, noe jeg tror har hjulpet siden jeg ikke engang har kjent spor av hjemlengsel. 

 Alle ville jo ha bildet med det norske flagget, så her er resultatet. 

I morgen er det yearbook signing så seniorene har bare to timer skole(klager ikke). 

Antrekket 17 Mai 2012, savnet bunaden min da.

Håper alle hadde en fin 17 mai og at 18 mai også blir en fin dag!

Ja, vi elsker

Ja, da er vi kommet til dagen i året hvor Norges Nasjonaldag er, skal si at dagen i morgen vil bli spessiell. For det første, jeg får ikke sett noe 17 mai tog, og jeg får ikke alle måltidene jeg er vant med. Men over til 16 mai, i dag var det senior dress up day, JEJ. Neida, men altså vi tok bilder som skal settes sammen til et stort klassebildet. Vi hadde også graduation practice, gjett hvem som må sitte på siste rad på graduation, joda det skal jeg fortelle deg: UTVEKSLINGSSTUDENTENE. Ellers så var det jo rudt 30 grader som vanelig, og etter skolen var jeg med Bri, vi kjørte rundt, serriøst amerikanerene har en fin hobby nemmelig kjøre rundt med vinduene ned og musikken på fullguffe, og det er liksom sånn vi vet ikke hvor vi kjører, som i dag kjørte vi i en firkant. Amerikanske veier er jo laget med linjal ser det ut som, så da var det ned 4th street, bort en gate, opp 12th Street, bort eastern, og sånn gikk vi rundt og rundt ett par ganger, men skal inrømme at nå som jeg begynner å bli vant til dette er det ikke så merkelig lengre. 


Meg og Allyson i koret i dag

Normal day in MHS Choir


Meg og Jasmine, the seniors!

I morgen er antrkket allerede planlagt, jeg har en blå kjole jeg skal gå med, hvit cardigan(kleskode..) og røde sandaler. Må jo trossalt ha rødt, hvitt og blått på 17 Mai! Skulle jo ønske jeg kunne ha brukt bunaden, men den får jeg ta på meg når jeg kommer til Norge igjen, selv om noen der hjemme ikke tror jeg passer inn i den lengre, men jeg har faktisk ikke lagt alt for mye på meg.

Vil avslutte med å si: Gratulerer med dagen Norge og alle der hjemme, må 17 mai bli den fantastiske dagen den er, uansett hvor i verden man befinner seg!
 

Så mye som skjer, så liten tid

Gjett hvem som er i Norge om 13 dager? Dette er både posetivt, men så er det jo litt rart også. Har jo trossalt vært livet mitt i 9 måneder nå. Og nå begynner jo alt endelig til å falle på plass på de fleste områder, spessielt når det kommer til vennskap. De siste fire ukene som nettopp har gått har jeg fått en god del nye venner, to av dem er faktisk nesten blitt til mine beste venner her. Så blir trist å forlat alt, hvis dere er venn med meg på facebook skal dere kunne se hva Bri skrev til meg og Jelena. Skal forresten mest sannsynelig være med Bri etter skolen i morgen, vi har liksom ikke hatt skikkelig tid til å være med hverandre, men har liksom pga de to timene i kirken hver onsdag blitt skikkelig gode venner. I morgen er det senior dress up day og graduation practice(den siste delen viser jo at nå nærmer det seg en slutt). 

Bri er hun som står ved siden av meg.  

So true

Dear brave exchangestudents:
"In a couple of weeks we will reluctantly give our hugs and, fighting the tears,we will say goodbye to people who were once just names on a sheet of paper to return to people that we hugged and fought tears to say goodbye to before we ever left.
We will leave our best friends to return to our best friends.
We will go back to the places we came from, and go back to the same things we did last summer and every summer before.
We will come into town on that same familiar road, and even though it has been months, it will seem like only yesterday.
As you walk into your old bedroom, every emotion will pass through you as you reflect on the way your life has changed and the person you have become.
You suddenly realize that the things that were most important to you a year ago don't seem to matter so much anymore, and the things you hold highest now, no one at home will completely understand.
Who will you call first?
What will you do your first weekend home with your friends?
Where are you going to work?
Who will be at the party Saturday night?
What has everyone been up to in the past few months?
Who from school will you keep in touch with?
How long before you actually start missing people barging in without calling or knocking?
Then you start to realize how much things have changed, and you realize the hardest part of being an exchange student is balancing the two completely different worlds you now live in, trying desperately to hold on to everything all the while trying to figure out what you have to leave behind.
We now know the meaning of true friendship.
We know who we have kept in touch with over the past year and who we hold dearest to our hearts.
We've left our worlds to deal with the real world.
We've had our hearts broken, we've fallen in love, we've helped our best friends overcome eating disorders, depression, stress, and death. We've lit candles at the grotto and we've stayed up all night on the phone just to talk to a friend in need.
There have been times when we've felt so helpless being hours away from home when we know our families or friends needed us the most, and there are times when we know we have made a difference.
Just weeks from now we will leave.
Just weeks from now we take down our pictures, and pack up our clothes.
No more going next door to do nothing for hours on end. We will leave our friends whose random e-mails and phone calls will bring us to laughter and tears this summer, and hopefully years to come.
We will take our memories and dreams and put them away for now, saving them for our return to this world.
Just weeks from now we will arrive.
Just weeks from now we will unpack our bags and have dinner with our families. We will drive over to our best friend's house and do nothing for hours on end.
We will return to the same friends whose random emails and phone calls have brought us to laughter and tears over the year.
We will unpack old dreams and memories that have been put away for the past year.
In just weeks we will dig deep inside to find the strength and conviction to adjust to change and still keep each other close.
And somehow, in some way, we will find our place between these two worlds.

Hva vi lagde på skolen i dag

Mine fantastiske venner her, kan ikke fatte jeg reiser fra dem om to uker

Verdens beste TYSKER! Hadde aldri trodd at europeere hadde så like meninger, er herlig å ha en som er i samme situasjon og som har veldig like synspunkt som meg på det meste, og som jeg kan få ut frustarasjonen om amerikanere med(ja noen ganger blir jeg så frustrert av dem). 

Litt mer prom, og litt annet

I dag har dagen vært lat! Hva kan man si, skal ikke dagen etter stor hendelser være lat? Uansett, jeg har det egentlig veldig bra fortiden, i dag var første gang tårene begynte å renne fordi jeg må reise fra alle disse fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med. Disse to neste ukene vil bli de beste og værste ukene av året! Bare 8 skole dager igjen, så sommerferie!!

Her er da et vakert nærbilde av meg på prom i går. Jeg tok en super lang dusj i dag for å få av meg alt glitteret fra kjolen, man ser det ikke så godt på bildet, men baksetet til Sydney fikk en fin ny farge, laget av glitter. I morgen er det Chalkart på skolen!!! Vi skal tegne med kritt ute i Courtyarden på skolen, så slipper ca alle klassene mine. Blir nok bilder, skal ta med det lille kameraet, stoler ikke på skolen med mitt store kamera. En vennine ble frastjålet vesken sin forrige uke. 

GOTTA LOVE MY FRIENDS :) 

Prom - En fantastisk kveld

Nå er prom over, var en helt fantastisk kveld! Først dro jeg ut å spiste med Sydney og Carlie, før vi dro til selve stedet hvor vi møtte alle de andre, danset i ca 4 timer i strekk, og  du vet ikke hva denne type dansing er før du har vært på et ekte amerikansk Prom, tok ikke så mange bilder, men her er de får jeg tok:

Carlie, Sydney, Meg, Amber og Morgan

Jelena, Jule, meg, Keyla og Sierra

CHIRSTINA!!! <3 Min beste sophmore venn!! Hun er så utrolig skjønn, og vi kommer super godt overens, jeg skal ha norsk bakedage med hun før jeg reiser hjem. 

Courtney, Alexis, Bri og meg

Miranda og Jacye kjenner dere vel igjen hvis dere har fulgt bloggen

Så jeg hadde en super kveld, her er bildene fra etterpartyet(bare to vel og merke da jeg ikke gadd og ta så mange)

Vakkert av både meg og Christina! Jeg sitter å knasker i meg smores(eller hvordan det skrives), og Christina følger som vanelig ikke med.

Meg og Sydney

Hvor mange ganger skal jeg si det, hadde en fantastisk kveld, og jeg innså hvor ekstremt mange venner jeg egentlig har fått gjennom oppholdet her i USA. 

Kommer flere bilder senere, må bare få de først, var mange andre som tok bilder og!

Klar for Prom

Nå er jeg ca klar, har fikset håret og sminken, blir plukket opp om en times tid, da skal jeg ut med noen å spise før vi drar på hotellet hvor prom holdes.

Blir oppdatering senere, eller på morgen dagen

Senior Ditch Day

I dag var det senior ditch day, noe som betyr at seniorene rett og slett bare dropper skolen en dag. De fleste er hjemme og slapper av og gjør seg klar for prom(hva jeg gjorde), mens noen stresser rundt for å få fikset alt siste liten tingene de ikke har gjort. Uansett dette er hvordan det funker ved min skole. Så i morgen er det prom, ikke så mye interesant å komme med i dag. Jeg har ikke så alt for mye å del, har pakket en god del i dag, føler der høres uendelig lenge ut til jeg skal reise, men det er jo bare 17 dager igjen nå, og jeg må jo finne en måte og få alt med meg, bare klær tar jo en svær bag. og da har vi ikke med mine x antall nye par med sko, vesker og annet tilbehør.

Bare fordi jeg hadde en lazy day, viser jeg et bilde fra tirsdag da jeg var litt mer gjennomtenkt med hva jeg hadde på meg og hvordan jeg så ut. I dag har det vært joggebukse og slaskeklær. 

Tror folk liker bedre innleggene mine nå, fordi leser tallet har steget endel den siste uken.

My life at Moore High

Hei, er blitt mye snakking om sangen min på onsdag. I dag fikk jeg vite at Mrs G(drama læreren) snakker med klassene sine om hvordan jeg ikke engang hadde trengt mikrofon da jeg sang. Er blitt Preforming Arts største snakke tema i det siste. Men nok om det. I dag hadde jeg med kameraet på skolen, fikk noen fine bilder, selv om jeg ser super trøtt ut på alle bildene. Men la oss starte:

Meg og Melissa, en av mine beste venner i koret

Meg og Stacy i drama rommet før skolen, jada håret mitt er et stort mess, men det er fordi jeg ikke fikser det før jeg kommer på skolen, da det er like greit å spare de minuttene og bare gjøre det i drama rommet før skolen starter. 

Julia og Anja i drama rommet før skolenSpiller UNO i Koret, har ikke så mye å gjøre nå etter vi har hatt konserten.

Skolen min her! Bildet tok jeg på Tirsdag. 

Jeg fikset neglene mine for prom i dag, to dager igjen til PROM!! 

Opptak fra i går

Her er fra når jeg synger Solveigs sang

I dag var jeg med Anja etter skolen vi GIKK til ett snowcone sted rett nede i gaten og kjøpte oss snowcones, så gikk vi i kirken. Får ikke lastet opp noen bilder, så dere får dem senere, i morgen skal jeg å fikse negler og alt sånt for prom. 

Siste konsert med koret :(

Ikke superbra bildet, men dette er når jeg synger solveigs sang, liker ikke å skryte, men jeg skjokkerte de fleste som kjente meg og som ikke kjente meg. Folk bare: Jeg viste du kunne synge men ikke så bra

Lyris <3 

De blå dere ser, pluss meg og to andre på siden er seniorene. Vi fikk tyggis som avskjedsgave, de gidde "tilbake" alle tyggisene vi har måtte spyttet ut før korøvingen. 


Vet ikke helt hva jeg holder på med men uansett, her ser dere hele kjolen min

Miranda har serriøst en helt FANTASTISK stemme,jeg satt å hulket og tårene rant gjennom hele opptredene hennes, hun sang: Don't forget to remeber me av Carrie Underwood, la til sangen under her

JAYCE!

Hadde en fin, men tårfylt konsert i dag, utrolig at koret er over! Skal legge ut solveigs sang her når jeg får den fra Anja, hun filmet det. Jeg tror jeg mikset opp ordene litt, men ingen i salen forstod jo det. 

Oklahoma where the wind blows

Tre uker igjen i denne vindfulle staten, hadde siste møte med Aspect F i dag, om å liksom forberede oss på hva som er i vente når vi reiser hjem.

Det siste døgnet

Flere enn meg som så månen i går, jeg testet ut kameraet i håp om å få et bra bildet av månen, syns dette var nokså bra jeg. 

Anja overnattet her natt til i dag, vi gikk i kirken i dag på morgenen, så nå er jeg ekstremt trøtt nå på kvelden. 

Etter kirken dro vi inn til Moore, vi gikk å tuslet rundt(ikke normalt her). Vet ikke hvor mange folk som stirret på oss der vi gikk fra sted til sted isteden for å bruke bil. 

Meg og "Moore elven", er egnetlig ikke noe navn på den men jeg lagde et navn.

Anja foran samme elv ting

Vi tok oss en stopp på starbucks, fortiden har de Frappucino Happy Hour mellom 3 og 5 på ettermidagen, noe som betyr halv pris på alle Frappucinoene. Så hvor tror du nordmannen og tyskeren var 3 minutter over 3, joda i køen for å kjøpe kaffe. 

Sitter ute i solenHvis ikke dette ser fristende ut vet ikke jegHadde en fin dag i dag, i morgen skal vi ha siste møte med organisasjonen. Denne uken som kommer har et fullstappet program, gleder meg! Prom om under en uke!!

Håper alle får en fin uke! 22 dager til jeg drar hjem, nå skal dette utnyttes til det FULLE!

Pakkingen starter, Norge om tre uker

I dag startet jeg pakkingen til Norge, skal sende en pakke hjem med litt ting. Så rommet mitt er kaos av esker, kofferter, bagger, vesker og klær. Er jo litt trist å pakke ned, nå jeg inser at jeg faktisk skal hjem, selv om jeg gleder meg. Nå når det er så nærme, er humøret bra, og jeg er veldig posetiv til vær minste ting, kanskje ikke helt solbrentheten på hele overkroppen. Jeg skulle sole meg i dag, satt ute i EN TIME og er rød som en tomat, det har aldri skjedd med meg her i Oklahoma før, så dum som jeg var tok jeg ikke på meg solkrem. Gjett hva det første jeg skal kjøpe meg i morgen er da? SOLKREM. Men nå må alle krysse fingrene for at solbrentheten min blir vakker og brun til neste helg og prom! 

Meg og vikinghjelm, når amerikanerene babler i vei om hvilken tusen forskjellige land de kommer fra, sier jeg bare: i'm a norwegian viking,

Eller på fredag fikk jeg kommentar i Historie timen: Don't mess with Norway, she's gonna show you her real viking powers, for dere som ikke helt forsto denne, så er kallenavnet mitt på skolen Norway.

It's Friday!

Audra og meg i biologi, hun er min venn i den klassen. 

I kveld har jeg vært med Kassie, vi dro først på Starbucks, hvor de hadde happy hour på frappucino(halv pris på alle frappene!!). Så dro vi å spilte mini golf, skikkelig gøyt, eneste at banen var litt merkelig, men vi hadde det skikkelig morsomt selvom. Så ville vi har meksikansk mat, så vi dro til Sooner Mall og fikk oss litt meksikansk mat. Tuslet rundt der å så i butikker, kjøpte bare et par med helt nøytrale flip flops, som er nødvendig i denne heten. Gikk rundt å tittet, fant en maske jeg skal ha til Drama Banquet, men kjøpte den ikke enda. Så tok vi turen til Target hvor vi møtte Alona, hun jobber der, så babelt i vei med henne. Før vi dro på 7 eleven, hvor vi kjøpte Icy's. Jeg er blitt helt hekta på det, er liksom slush, men ikke helt slush, har vi dette i Norge?? Og nå er jeg hjemme, har ikke helt planer i morgen, utenom at jeg skal å få sendt noen pakker til Norge, med alle tingene mine. Hadde en kjempe fin kveld:)

Når man ikke har en overskrift

I dag har jeg hatt skikkelig usunn dag. Jeg har bare spist alt jeg føler for, er vel det jeg har gjort i USA, angrer jo litt på kostholdet, men igjen er bare dette året jeg kunne hatt et så grusomt kosthold. Så blir trening i Norge, jeg er kjempe motivert. Etter å ha sett all latskapen her, blir jeg bare helt sykt klar for å bevege meg igjen!!

I dag var det oppi 35 grader her, er jo utrolig herligt når det er så varmt! I morgen skal jeg bryte kleskodene på skolen, serriøst, man må gå med shorts når det er så VARMT ute. Og alle bryter dem så hvorfor ikke, jeg bryter dem jo egentlig hver dag, og blir aldri tatt, da utvekslingstudenter kommer unna med alt på skolen. Kommer nesten til å savne unskyldningen: jeg er en utvekslingstudent. 

Må forsette å sole meg i helgen! Meg og hunge games, skal kose oss ute i 36 grader på lørdag! La ut bildet i går og men har ikke så mye mer bilder å hvise frem fortiden, og dette er hva jeg skal bruke i morgen på skolen. Jeg er jo så flink, allerede planlagt antrekke for i morgen! Og gjett hva, er litt excited snakket med Ms Hicks i dag om hvor vi skulle ha den siste korkonserten vår, gjett hva vi skal mest sannsynelig ha den i det SPLITTER NYE UBRUKTE auditoriumet på MOORE! WII!! Håper det! Kryss fingerene for oss om at vi får bruke det, tenk så gøy opplevelse å få være en av de første til å synge der. I morgen får jeg mest sannsynelig vite om jeg får sunget Solveig's sang eller ikke, alle i koret mitt mener jeg bør få lov, for de syns det er så kult at jeg synger på norsk. 

Alt nærmer seg en slutt

Nå har jeg bare tre onsdager igjen i USA, skal innrømme at det blir på en måte rart å ikke gå i kirken hver eneste onsdag. Er blitt en vane, men venner meg det sikkert fort av når jeg ikke er i Norge. Men her i USA er ikke kirken bare om relgion, hvertfall på onsdager. Jeg går fortiden med Hannah til hennes kirke, vi starter liksom undervisningstimen med ett morsomt filmklipp hver eneste gang, og det har ingen mening med hva de egentlig skal snakke om. Ellers så gleder jeg meg til prom, meste er planlagt og bestemt, kjolen er i boks, så nå er egentlig alt klart! Kjolen viser jeg etter prom.

3 UKER TIL SOMMERFERIE!!

Bildet fra Bricktown

VÆRET FORTIDEN, i morgen skal jeg sole meg etter skolen, 34 grader og sol!!!

Hvis det er noen spørsmål om året mitt osv, send mail til: emkyte@gmail.com, eller bare kommenter her. Jeg har fått litt spørsmål i det siste så tenkte jeg kunne putte det sammen her på bloggen.

Hawaii - Dag 6 & 7 ( 2 & 3 April)

Da skal jeg skrive de to siste oppdateringene mine om Hawaii. 

Mandagen var det tid for å snorkle. Vi dro til Hanauma Bay, vi var først gruppen så vi dro tidlig om morgenen. Noe jeg tror var bra, for var ikke så mye folk der da. 

Vi var tidlig tilbake på hotellet og hadde mye fritid resten av dagen, så ble shopping og tusling rundt i gatene i Waikiki. Foran Hard Rock, vi var der å spiste på kvelden

Mens vi tuslet rundt

Midagen den kvelden

Siste dagen formindel var kommet, vi skulle ut med en båt, men vi var siste gruppen som skulle ut så vi måtte vente helt til midt på dagen  foer det var vår tur. Etter det var det vanlig tusling rundt i gatene og slikt. Foer paa kvelden vi var paa middag paa Senior Frog. Etter det tuslet vi rundt i gatene en siste gang paa kvelds tid. Og spiste vaar siste frozen yogurt paa stranden. Er rart å tenke på at det er en måned siden alt dette skjedde. Føles som i går.

Frozen yogurt by the beach, siste kvelden

LA, på vei hjem, hadde en 4 timers stopp på LAX. 

MAI

Mine planer den neste måneden:

Er mye annet men dette er de største hendelsene!

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits