mai 2011

Om tre måneder...

 

.... sitter jeg på andre siden av atlanteren

.... har jeg kanskje begynt på skolen

....kanskje akkurat møtt vertsfamilien min

....jeg har begynt på ett helt nytt eventyr i livet

....jeg har forlatt trygge gode gammle Norge(noe som egentlig ikke gjør meg noe nå)

... er sikkert hundre andre ting jeg kunne ramset opp, men dette er hva jeg kom på i dag

Tumblr_lfmy5qw9hr1qzschgo1_500_large


photo:weheartit

Følg min blogg med bloglovin

Karakterene sikret

Karakterene sikret, jeg får heldigvis ikke 2 i noen fag, var redd for å få det i norsk av alle fag, men neida jeg hadde lykken på min side og fikk 4 noe jeg ser meg ganske fornøyd med. Da jeg ikke er den flinkeste i norsk. 

 

Men over til noe annet nå er det ikke lenge til jeg skal på info møte med Aspect, blir litt kjekt å se hvem fra Bergen som reiser med dem, om det er noen jeg kjenner som jeg skal reise og som jeg ikke vet om.  Hadde også vært litt gøy å få familie innen da, men jeg får vel dra tålmodigheten min ut enda mer enn jeg allerede har gjort. Men hadde vært veldig gøy å få familie nå, så jeg kunne begynt å snakke med dem og få snakket litt med dem før jeg reiser. Mitt verste mareritt er at jeg ikke får familie før 48 timer før jeg skal reise. Det å få vite hvor jeg skal hen, senest i dag ble jeg møtt med flere spørsmål om hvor jeg skal hen, og må alltid svare: Har ikke fått vite det enda. Det viktigste uansett når jeg får familie er at det er en hyggelig familie.

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits