april 2012

Borte bra, men hjemme BEST

Da er det 29 dager til jeg atår på Flesland, hvis jeg skal være helt ærlig kan jeg ikke vente med å være hjemme i Bergen. Det er vel sant som de sier: Borte bra, men hjemme best. Jeg har vært lenge borte i fra mitt kjære lille land langt oppe i Nord. Jeg skal gjøre så godt jeg kan å nyte den siste måneden min her. Men er ikke alene om å synes hjemreisen høres fantastisk ut nå som det nærmer seg. Har snakket med flere som jeg vet syns det samme. Blir litt trist å ikke få oppleve 17 Mai i år, men jeg visste jo om det når jeg reiste, så er ikke sånn at jeg hyl griner. Ok, det var det.. 


Været her, er ikke så veldig mye og klage på temperaturene kan man si...

Lørdag 28 April

I kveld var jeg med Anja. Vi dro på kino før vi tuslet rundt, noe vi selvfølgelig fikk blikk for å gjøre siden ingen her går rundt. Men både jeg og Anja, var enig om at vi virkelig savner det å bare tusle rundt. Miranda's Birthday

I dag var jeg i burdag til Miranda, hun hadde da valgt å feire det i en butikk. Nærmere bestemt, klesbutikk. Så vi fikk 15 % avslag på alt i butikken av det vi kjøpte, selvfølgelig ble det jo noe på meg som vanlig, fant meg endelig en shorts, kjole til Choir Banquett(og mest sannsynelig sommer konserten, så blir det liksom felles med koret, på samme konseptet som graduation, og senior dress up day) og noen andre ting som passer bra, da jeg ble stoppet . Etter det dro vi på Braums, før Miranda kjørte meg hjem.

Miranda og meg :)

Meg, Anja og Victoria, mens vi prøver klær, jeg har på meg det på bildet i dag

Hadde en kjempe fin kveld :) I morgen dag skal vi på en eller annen Arts Festival som er i OKC også skal jeg på kino med Anja i kveld

(oppdateringer skulle vært i går, men jeg fikk ikke lastet det opp)

Oppdatering fra skolebenken

Sitter naa paa skolen og har nettopp hatt lang biologi test. Naa som alle var ferdig, kunne vi gjoere hva vi ville, men siden ca alt er sperret paa internett, fant jeg ut jeg kunne skrive litt her, og la tiden gaa. Naa er det under fem uker til jeg kommer hjem. De neste ukene skal jeg gjoere mye, er hvertfall det som er planen. Kan ikke fatte at om 5 uker er jeg i Bergen igjen, tiden har gaatt fort her, men ogsaa sent i noen tilfeller. Har faatt mye minner her og er selv blitt mye mer selvstendig som person foeler jeg. Er rart at det naa bare er fire uker til jeg har min siste proeve her i USA, og min siste skoledag. Foeler meg litt heldig, faar jo tre maaneder lang sommerferie.

 
Vet ikke om dette bilde funket, siden skole pcen er litt merkelig. Uansett det var da min oppdatering her fra Moore High i dag.

22.April

Skal jeg være helt ærlig? Jeg kan ikke vente med å komme hjem fortiden. Nå som det er ikke så lenge igjen til, kjenner jeg hvordan jeg gleder meg til å se Bergen og alt igjen! Fikk ikke lagt med mine vakre bilder av Bergen. Jeg har ikke hjemlengsel, det er mer at jeg føler meg ferdig med Oklahoma og alt dette her. Men blir trist å si hadet til det meste her, men jeg kan jo alltid komme tilbake. Har jo fått endel ut av dette året, og jeg er blitt mye mer voksen og sikker på meg selv. Pluss selvstendig, nå var det nok med dette. Alle må ha en fin mandag, hvem liker vel egentlig mandager. 1 av 5 mandager igjen på Moore High, må ta med kameraet en dag å ta bilder av skolen denne uken!

Et lite hallo i på en dag i April

Hawaii innleggene min er under skriving, har bare ikke hatt så mye tid i det siste. I dag var jeg på leting etter prom kjole. Fant selvfølgelig ingen. Men har en på nettet jeg tenker på. Fant en hvit kjole som jeg mest sannsynelig skal bruke på senior dress up day, vet ikke om den er for lite pyntet. Men håper jeg kan bruke den, så jeg kan krysse av en av de 5 kjolene jeg trenger for min siste måned på High School. 

Her er kjolen, den ser finere ut på en når den bare henger på en henger. Den er stropløs, og en av de mest konfortable kjolene jeg har i skapet mitt nå. Har tilsammen 10 kjoler som er kjøpt her i usa(9 uten kor kjolen). Kan medele at jeg mest sannsynelig skal synge Solveig's Sang av Edvard Grieg på siste kor konserten, som er om to uker, auditioneen er om en uke. Så nå er det hard trening i synging for fult.

I dag før vi dro får og se etter kjole, gikk jeg og Anja og lunchet på Chili's. Før vi tok turen videre til target som ligger på andre siden av parkeringsplassen. Som europeerene vi er, tok vi turen og gikk bort, skulle sett hvor mye amerikanerene stirret på oss. De går jo ikke på slike avstander, de kjører!

Mens vi venter på Allysa som skal hente oss for å så dra på kjole shopping.

Flere enn meg som er klar for sommerferie? Jeg har sommerferie om en måned og en dag nå! 31 dager! 

Dere kan si hva dere vil om min nye musikk stil, men prøv å vær 8 måneder i Oklahoma uten å starte å høre på country. Nå har jeg jo bare noen uker igjen her! Gleder meg og gruer meg til å forlate dette stedet. Alle spør hele tiden om jeg gruer eller gleder meg til å reise, men jeg svarer at jeg gleder meg til å se dere der hjemme, men jeg gruer meg ekstremt til å si hade til vennene min her!

This week is boring

Min hverdag er fortiden helt utrolig kjedelig, men jeg kommer snart med de siste to innleggene om Hawaii :) Eneste jeg gjør er skole fortiden. YEY for meg... Håper alle har en super uke, neste innlegg blir når jeg får tid til å skrive om Hawaii. Men kan dele at i helgen skal jeg mest sannsynelig å kjøpe Prom kjolen min. 

Hvis det er noe, send spm på facebook eller emkyte@gmail.com :)

En av sangene vi synger i koret fortiden, skikkelig glad sang føler jeg : Bubbly - Colbie Caillat

8 måneder har gått

Nå er det ingen tid igjen. Men gleder meg til Norge! Skal nevne det, men jeg gleder meg ekstremt til skive med leverpostei(er litt merkelig vet det, men herregud som jeg savner norsk mat)

GLEDER MEG TIL Å MØTE DERE IGJEN, føler det var i går vi sto på Flesland!

Jeg lever

Neida, men så er det jo sant og da. De to nettene som har vært har jeg vært våken til langt på natt for å se om Moore blir rammet av en tornado, heldigvis slapp vi unna denne gangen. Men den følelsen når man kanskje blir rammet av en tornado er ikke bra, man sitter der og bare vet ikke hva man skal gjøre. 

Gud så jeg savner Hawaii, der trengte jeg ikke tenke på tornadoer

Tornadoer i OKLAHOMA

Sitter å ser på tv, tornadoer er på vei mot OKC området. Prøver å finne måter å ikke frike ut av dette været, derfor blogger jeg litt. Men nå har jeg pakket alt jeg trenger av nødvendigheter. 

Don't cry because its over, smile because it happened

Om to måneder reiser Anja til Tyskland, fortiden er jeg litt trist, forstår at denne opplevelsen snart er over og at jeg må si hadet til de fantastiske vennene jeg har fått her. Men er egentlig også veldig klar for å se igjen dere der i Norge. Dette året har fått meg til å inse hvor herlig Norge er og hvor mye jeg elsker landet jeg kommer fra. Håper alle får en bra fredag :)

Comming back

Må skuffe dere hvis noen hadde gledet seg til et nytt Hawaii innlegg igjen. Men nå hadde jeg jo bare forhåndsskrevet til dag 5, og siden jeg er nokså opptatt med andre ting for tiden, har jeg valgt å utsette de to(eller 3) siste innleggene om reisen min til Hawaii til helgen. Så hva har jeg gjort i det siste da? Jeg har vært syk, og forkjølet, gledet meg ekstremt mye til å være i Norge igjen, har hatt en uke hvor jeg egentlig bare er lei av USA, men håper det går oppover igjen fort. Er ikke gøy å være i denne lille tingen, når man sitter å ha nedtellingsting på tlf med hvor mange dager det er igjen til forskjellige ting. Jeg har bare 29 dager igjen på MHS :(:( Men det er uten helger, men uansett. MOORE HIGH I WILL MISS U! Fikk forresten graduation tingene mine(cappen, hatten og dusken). Ogsiden jeg er tidenes blogger skal der få se bilder av tingene når jeg har funnet ut hvordan man putter det sammen. Men får ikke se meg i det på før den 26 Mai, 2012. Uten om kanskje hatten da, fordi jeg syns den ser hysterisk merkelig ut på. Jo hvis noen har lyst å vite hva jeg hører på fortiden min SPOTIFY LISTE! Ellers føler jeg dette ble super random, men sånn er det.

UMULIG Å IKKE SAVNE DETTE!!

Hawaii var den beste uken av utvekslingsåret mitt og en av de beste i ukene i hele mitt liv. Er nok derfor jeg har hatt det litt tungt i det siste, er vanskelig å gå fra perfekt til ok. 

Og i disse Hunger Games tider, jeg holder nå forsatt på med første boken, er på side 12. Men skal lese den, før jeg går å ser den på Kino, for skal jo se den på kino. Så deler jeg denne sangen da. Alle har vel allerede hørt den, men hvem bryr seg, min blogg, mine meninger.

 

Safe & Sound - Taylor Swift feat. The Civil Wars

Hawaii - Dag 5 (1 April)

Dag 5, dagen vi alle ble solbrent. Vi hadde hele formidagen for oss selv på stranden, og vi skulle ikke noe før Hawaiiisk aften eller noe sånt på kvelden, så vi bestemte å legge oss noen timer på stranden. Smarteste valg av solkrem faktor 8 og med sololje. Sier vel seg selv at ryggen var temmelig rød den kvelden. Vi gikk tilbake på hotellet og gjorde oss klare for kvelden var også da vi oppdaget rød hetens begynnelse.

 

På stranden, var nokså fullt og mye folk

Senere på dagen skulle vi på en Loah som er mer som en Hawaiisk aften eller hva jeg kan forklare det med. Er Hula dansing, noe grisespising, skal innrømme at jeg klarte ikke spise den grisen etter å ha sett på den tingen med hvordan de hadde forberedt den. Ellers var det egentlig en koselig kveld. Syk morsom busstur på vei hjem

Her er vi på bussen på vei til 

Ca hele gruppen

Gjengen <3

ALOHA

Hawaii - Dag 4 ( 31 Mars )

Dagen hvor vi skulle på Peal Harbor var kommet. Etter å ha lært om dette i historie, gledet jeg meg til å se hva dette virkelig var og så ut i virkelig heten. Og det som var presentert så stort her i Okla, i historie timen ble en liten skuffelse. Selvfølgelig likte jeg memorialen og alt det, er fint hvordan de har laget det, men tror skuffelsen var hvor kort tid det tok. Men nok om det her er noen bilder. Og nå har jeg jo sett stedet hvor japanerene bombet for 70 år siden.

Ved inngangen til Pearl Harbor

Veggen på USS Arizona memorialen, syns det var veldig fint hvordan de har gjort det. Men det som skuffet meg var igjen hvordan vi bare var innom i 10-15 min også dro vi tilbake på land.


Deler av USS Arizona som sank 7 Desember 1941

Poserer med to av Security folkene inne på memorialen

Forann veggen

Etter å ha vært på Pearl Harbor dro vi tilbake på Hotellet, og hadde fritid frem til vi skulle på USA's største utendørs kjøpesenter. I den tiden valgte vi å gå på Stabucks for lunch og for å få litt internett

Starbucks pausen vår

Etter dettevar det tilbake på hotellet og gjør oss klar for å dra på kjøpesenteret.

På kjøpesenteret

Klar for middag

Jente gjengen vår! Savner disse jentene!

Middag på Bubba GumpDag 4 over, dag 5 kommer snart

Hawaii - Dag 3 ( 30 Mars )

Dagen gikk til tur på Diamond Head som er en avdød vulkan. Vi var heldige å kom i første gruppe så vi fikk mer ut av dagen senere. Først kjørte vi en buss opp til Diamond Head, da vi kom på sånn parkeringsplass, og fra der måtte vi gå opp på vulkanen/fjellet. Har ikke vært på fjelltur siden jeg var i Norge, men dette var mer en fin spasertur, hvis jeg skal samenligne med et av Bergensfjellene må det bli som å gå opp Fløyen, men ikke så langt engang.

Beste JENTENE på turen! Utrolig hvor godt kjent man kan bli med folk på en uke

På vei opp

Forsatt på vei opp

Nesten på toppen

Utsikt fra toppen

Enda mer utsikt

Marita, Alva, Benedicte og meg på toppen av Diamond Head

Nede igjen

På kvelden hadde vi middag i en park, etter det var det igjen fritid.

Vi møtte noen folk som satt å spilte gitar og sånn. Plutselig ble de invadert av en gruppe med utvekslingstudenter. Og siden i Usa, og Hawaii, så er alle venner og vennelig, begynte vi å spille sanger og synge sammen med dem. Veldig koselig.

Meg, Marita, Ida og Benedicte

Dette var dag 3, dag 4 og Pearl Harbor er neste innlegg :)

Hawaii - Dag 2 ( 29 Mars)

Her kommer innlegg om dag 2 i Hawaii, hvis du ikke har lest dag 1 er innlegget under dette.

Dagen startet med frokost(selvfølge) før vi satte oss på bussen og var klar for en busstur rundt O'hau som tok ca hele dagen


Meg og mine roommates på bussen

Et av utsiktspunktene vi stoppet påStranden vi besøkte den dagen, tror noen nevnte at den var kåret til en av de fineste strendene i verden

Shave ice, Hawaiiisk versjon av Snow Cone, som er isting hvor man putter en smak på, vanskelig å forklare

Jentene! 

Senere på dagen stoppet vi på Dole plantasje hvor de dyrket Annanas, før det var tid får å komme oss tilbake til Honolulu og middag.

På kvelden hadde vi fritid, så vi tuslet rundt i hovedgaten i Waikiki.

Frozen yogurt er aldri feil, å ble vårt stam sted ca hver eneste dag

Resten av kvelden gikk til tusling rundt i gaten, noe som var kjempe koselig. Har jo ikke gått rundt i gatene og shoppet på denne måten siden jeg var i Norge. 

Dag 3 kommer om ikke lenge :)

Hawaii - Dag 1 ( 28 Mars )

Reisen til Hawaii, er det meste fra dag 1. Jeg dro fra Oklahoma City kl 8:25 morgenen 28 Mars, fra der gikk flyturen til dallas hvor jeg møtte Marie fra Belgia og Nellie fra Sverige som jeg skulle ta samme fly med til Hawaii, så vi spiste lunsj sammen på flyplassen i Dallas, før vi skulle ta fly til Honolulu kl 13.

På flyplassen, den med rødt hår er svensken og hun bak er Marie

Meg og Nellie på vei in på flyet, vi var så heldig at vi fikk sitte vedsiden av hverandre hele flyturen på 8 timer. Sykt glad for det.

På flyet med min svenska venn.

Noe av det første vi ser av øyen, etter å ha sett bare stillehavet i flere timer, så vi pluttselig land.

På HAWAII, retteree sagt O'ahu og HONOLULU

Venter på transporten til hotellet, sammen med, Kimberly fra Tyskland, Julia fra Spania, Nellie fra Sverige, Marie fra Belgia, og en fra Thailand som jeg ikke kan huske navnet på. 

Etter å ha ankommet Hotellet gikk vi ut å spiste, da jeg kom tilbake på hotellet møtte jeg Alva som viste hvem jeg var for jeg skulle dele rom med venninen hennes Benedicte, som jeg hadde avtalt å dele rom med. Hun var der og skulle overraske Benedicte, de er begge fra Fradrikstad og Benedicte visste ikke at Alva skulle være der. Så hun overasket Benedicte med det og at hun skulle bo på rommet vårt.

Meg og Therese den siste personen på rommet vårt.


Alva og Benedicte

Dette var min første dag i Hawaii! Dag 2 kommer så fort jeg har skrevet det :)

Going back to normal

I dag var jo planen egentlig at jeg skulle på skolen, men etter en lang fly reise i går, og at jeg er blitt syk etter å ha vært  i Hawaii med air conditioner og slikt ble jeg hjemme i dag og. I morgen får vi se, vurderer og gå men eneste grunnen er at jeg trenger prom billetten min. Så host-host fra meg, er jo ikke så mye interesant her i Oklahoma i dag. Sov til kl 2 og så var det slaksking resten av dagen. Så de to siste episodene av One Tree Hill, jeg har jo sett på det siden 5 eller 6 klasse, og nå er det slutt.. Skal kjøpe sesong 9 når den kommer ut om en uke. 

Foran veggen med navnene på Pearl Harbor i USS Arizona Memorialen

LAX

Nå sitter jeg i Los Angeles, altså i California. Venter på flyet mitt til Oklahoma skal gå. Er forsatt over to timer igjen så nå må jeg bare vente her. Hadde en fantastisk uke på Hawaii, en av de beste i mitt liv! Masse bilder å gå gjennom men lover og dele mye med dere her på bloggen.

Lever i Paradis!

Nå er jeg nesten ferdig med oppholdet mitt her i paradiset Hawaii, i dag var vi på Hard Rock Cafe og spiste middag, men gidd ikke skrive så mye nå. Lengre oppdatering kommer i løpet av dagene når jeg har kommet hjem fra paradiset.

Liten smakebit av livet på Hawaii :D Camilla, meg og Alva i dag

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits