april 2011

Har du en utvekslingsblogg?

Legg igjen en kommentar, med din blogg adresse, organisasjonen du reiser med og hvor du reiser, så linker jeg deg

 

Oppdatering

For noen uker siden fant jeg profilen min på Aspect foundation sine sider. Sykt rart og lese noe om deg selv, som var skrevet for et halvt år siden, men betryggende å vite at det er kommet frem til USA og de er på jakt etter familie til meg.

 

For øyeblikket sjekker jeg mailen hele tiden, og mobilen aldri lengre enn et øyekast unna, man vet jo aldri om telefonen plutselig ringer. Er så spent, tror jeg kommer til og hoppe i taket når jeg får vite det.

 

Fremover skal jeg blant annet på informasjonsmøte her i Bergen, selvfølgelig er det samme dag som kusinen min skal konfirmere seg. Så da har jeg to valg, enten stille opp i bunad eller gå i vanlige klær for så å senere skifte.

 

Et annet tema, i helgen var det siste lørdag med talentklassen. Det var litt trist på en måte med tanke på at det er noen jeg kanskje ikke vil se igjen, men vi får prøve og holde kontakten, og de andre ser jeg ikke igjen på over ett år med tanke på utvekslingen. I tillegg nyter jeg for øyeblikket tiden med tentamener annenhver dag denne uken.


Meg, Ingelinn og Tomine på gangen, mens vi ventet på at det skullle komme til vår del av konserten.

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits