mars 2012

Avreise om under 12 timer

Nå kjenner jeg jeg er litt nervøs altså, reiser fra Oklahoma om under 12 timer. Så litt rundt på internett og fant ut starbucks var like ved gaten min på mellomlandingen i Dallas, LYKKE! Ellers så har jeg fått shoppet inn siste rest i dag, nå venter jeg på siste vaskemaskin til å blir ferdig. Vet ikke hvordan det blir med oppdateringer i Hawaii, men blir nok et par hvis tlf internettet funker på tlfen der.

I dag var det Homecomming Soccer(fotball) og kåringen av Mr&Ms MHS, jeg kjente to av jentene og en av guttene. Dillon(gutten jeg kjenner) vant titelen Mr MHS, mens Victoria og Kelly ikke fikk titelen Ms MHS. 

Fikk sneket til meg et bildet med Victoria før de hele startet. Flere enn meg som syns hun ligner litt på Adele?

Gjett hva som skjer i dag 28 mars også Marie har bursdag!!! GRATULERER MED DAGEN!! Vi presterte jo å skype i en time i dag, lurer på hvordan telefonsamtalen i morgen går.

Marie, Ingrid, Elise og meg på bursdagen min i fjor sommer, utrolig hvor fort tiden går.

Mall med Hannah og Cherie

I dag var jeg på shopping med Hannah og Cherie siden det har blitt litt formye shopping i det siste, så kjøpte jeg ikke så mye, bare en dongri jakke, sånnn kort, uansett det var vært det for den er perfekt som jakke nå som været er så fint som det er. Og hver gang jeg er med Hannah glemmer jeg jo å ta bilder, tror dere ikke det skjedde i dag og, vi snakker får mye og glemmer alt annet. Neste uke skal vi kanskje å se The Hunger Games i IMAXen som er her i Moore. Men siden jeg ikke kan dele bildet med Hannah og Cherie kan jeg jo dele et bildet av meg og Audra:

Dette er min biologi venn, hun og Carly er de eneste jeg snakker med i den klassen, og de to eneste freshmen vennene jeg har, men begge to er ikke typisk barnslige freshmenns. 

HAWAII OM TRE DAGER!

I dag har gått til å pakke, og alt sånt. Bedre å gjøre det i dag så jeg ikke trenger å gjør det etter skolen de neste dagene. Er ikke klar for skole igjen i morgen, men er bare to dager, og regner med at jeg får skaffet alt jeg trenger. Og siden jeg har tidenes beste engelsk lærer slipper jeg å gjøre noe som helst av det klassen gjør når jeg er borte, følte meg litt heldig. I morgen skal jeg være med Hannah og Cherie så det blir kjekt, skal på Sooner mall og kjøpe de siste tingene jeg trenger. 

Cherie og meg på onsdag i kirken

Gettin ready

Nyter siste kvelden med ferie, i morgen kveld må jeg inn i vanlig døgn rytme for to dager før jeg setter kursen mot Hawaii. Var å skulle gjøre siste innkjøp med ting i dag, er forsatt noen ting jeg mangler men mesteparten er kjøpt inn. Det eneste jeg mangler er solkrem og slike ting, er ikke så flink med sånt men finnre vel noe.

Meg i dag, ny jumpsuite der får se ca alle sommer klærene jeg har kjøpt i det siste etter jeg har vært på Hawaii. Var også ut og nøt solen i dag som endelig er kommet frem. Brukte en liten singlet og short som er veldig luftig og ikke varmende og holt på å koke over, så trenger ikke klage på været lengre, kanskje jeg til og med kan sole meg litt i morgen :)

Det regner, er det mulig?

Jeg føler virkelig å få noe skriving ut i dag, selv om ingenting skjedde i dag. Kaller ikke One Tree Hill marathon hele dagen for en nyttig dag, men hva kan jeg gjør når det øser ned ute og det ikke finnes offentlig transport? Har jeg fortalt det, SPRING BREAK, har regnet bort. Er det mulig? Forrige uke 25-30 grader og sol, neste uke er det meldt sol og 25-30 grader, denne uken regn og 10 grader... Ok, så var frustrasjonen ute. Men hvorfor kunne det ikke regne neste uke når jeg er på Hawaii, hadde passet meg ypperlig! 

Dette fjeset er fordi min spring break regnet bort...

Sleepover hos Jacye

Hei, tilbake etter et døgn. Føler alt er så bra fortiden, og om en uke sitter jeg på en øy i stillehavet, finnes ikke ord for hvor mye jeg gleder meg og hvor herlig det blir å få en uke med nordmenn(vet det ikke bare er nordmenn, men er jo noen der, trenger litt norsk kultur). Men over til hva jeg gjorde i går. Hvis du ikke vil lese ett langt innlegg med mye bilder stopp HER.

I går startet vi med lunsj på Chillis, skikkelig god mat, men altformye, alle var skikkelig mette resten av dagen.

Victoria, Anja og Miranda

Jacye og meg

Jacye og Miranda, på vårt neste stopp på turen, Yogurt bliss. 

<3

Victoria bak kassen for hun jobber her, men her ser dere også litt hvordan stedet ser ut

Enda ett bildet av Yogurt Bliss

Og enda ett til

Anja skriver noe, mens Victoria poserer fint bak kassen

Så kom vi hjem til Jacye hvor vårt scream marathon startet, dette er den tredje og vi hadde allerede sett to når vi så denne. Ambefaler filmen, jeg elsker dem, se dem med venner og ha overnatting blir noen hysteriske morsomme men skummle hendelser dere gjør

Så hadde Jacye gått til innkjøp av dette popkornet, se film en så forstår dere historien bak

Klare for å poppe

Jacye og meg

Miranda følger instruksene og gjør som vi skal

Jacye og Anja


Popkornet vårt nesten ferdig

Ferdig popkorn, er det så vellykket som på bildet?

Nei, vi brente ca 2/3 dele av alt som skulle vært poppet

Let's take a picture

Trying to get the four of us in one picture


One more try


"We wanna continue the movie"Jacyes søte hund, som må sitte i bur på kvelden fordi den skal bare være ute og ikke inne i husetDette er måten og lage popkorn på, konklusjon fra alle fire.

Hadde en fantastisk kveld/natt/dag, vi sovnet ikke før rundt halv fire og sto ikke opp før halv 1 i dag, men det er verdt det etter en fantastisk kveld som denne.


Jacye illustrasjon av popcorn feilen

Oss fire, bevis på at nære vennskap kan bli skapt på noen uker

Håper alle hadde en fin dag i dag og i går, jeg var med Hannah i kirken hennes i dag anderledes enn den jeg pleier å gå i men kommer nok til å gå i to kirker nå,  for hun vil ha meg med i kirken hennes oftere, så dete blir enklere å se hverandre oftere enn hva vi har gjort. Du kan si hva du vil om det å gå i kirken flere ganger i uken, men alle mine nære venner her går i kirken så hvorfor skal ikke jeg gjøre det, jeg er her for å lære deres kultur.

Lunch med Hannah

Var på lunch med Hannah i dag, valgte å ikke ta med kameraet fordi regnværet var så ille. Dårlig unskyldning men uansett. Fikk også gått på Mardel(kristenbokhandel), kjøpte meg en bibel for noen ukersiden og i dag fikk jeg ingravert navnet mitt. Tenkte det var et fint minne fra USA, pluss at er jo greit å ha når man er i kirken. I morgen skal jeg til Jacye og overnatte sammen med Anja og Miranda, vi skal møtes til lunch også har vi planer helt frem til onsdags formidag, så det blir kjekt.

Skrives på onsdag, kameraet bringes garantert i morgen!

ingen bilder internettt er ikke på topp pga regnet

Sunday is ... boring

Ingen ting skjedde i dag egentlig. Meg og Anja har snakket på Facebook i HELE dag, fordi ingen kunne kjøre oss måtte vi finne en "alternativ" måte å være med hverandre siden det vi egentlig skulle gjøre samme ble avlyst. Hør sangen over, hørte den på Army Wifes, forrige uke og fant endelig ut hva den het, så nå er jeg helt forelsket i sangen.

Bildet fra i går, siden jeg ikke har gjort noe spesielt i dag.

I morgen skal jeg møte Hannah for lunch, har ikke snakke med hun på uker så gleder meg. Forhåpentligvis går hun med på noen bilder så jeg har noe å dele med dere i morgen kveld.

 Har foresten startet å sett på Lilyhammer, fant ut jeg skulle se det først før jeg får amerikanere til å se på det.

Penn Square, Cheesecake & History

Halloen, nå er det vel på tide at dere skal ta en del i min dag den 17 mars 2012. Så da kan jeg starte å skrive litt hva dagen gikk ut på. Startet dagen med å reise på ett eller annet museum(obligatorisk med organisasjonen). Etter museums besøket, hadde meg og Anja planlagt at vi skulle en tur på penn squar for å shoppe. Noe som selvfølgelig ble noe av, og meg og Anja på shopping er ikke en god kombinasjon, eller det er en god kombinasjon i den delen hvor det kommer til å få ting med seg hjem, men i den delen som heter lommebok, er det ikke så bra. Kom hjem, tre kjoler rikere, en bikini fra VS, en jumpsuite fra VS, et par sko, to par solbriller, en shorts og en topp. Pluss at jeg kjøpte meg Oklahoma flagget på museumet. 

My state in the US <3 Vi har det flagget i alle klasserom på skolen

Anja: Look how ute is it. Emma: OMG it is a tornado. Anja: WHAT, også det fjeset

Vi så disse gamle bilene

Puttet på oss noen klær de hadde der, og ta et bildet

Route 66 går gjennom Okla, pappa det skal vi besøke sant?

Foran noe indianer greier

I bakgrunnen Oklahoma State Capitol

Normal

Vampires, Kim(anja's verts mor): You can se they are in drama

The perfect exchange student

Exchange students in Biology at Moore High

Meg foran ting fra den første Sonic restauranten, får vel kjeft av Julie nå for å kalle fastfood for restaurant igjen. Sonic er fantastisk, enda et sted jeg skal drasse dere med Mamma, Pappa og Marte.

På en "sit-in" cafe, en av tingene de gjorde for å demonstrere under "the civil rights movements"

Det standard Anja&Emma bildet i speil, bildet.

Lunch på The Cheesecake Factory, meg og Anja er nå helt frelst av maten der.

Tiramisu Ostekake, nam..

Red velvet cheescake, nam..

4 siste bildene beviser hvor mette vi var etter et super stort måltid, Konklusjon: Neste gang trenger vi ikke å kjøpe hver vår store porsjon, men heller splitte en. Mamma, Pappa og Marte, her skal vi å spise. 

Så spørsmål på slutten i håp om noen som vil svare :)

Ser jeg eldre ut på disse bildene enn jeg gjorde bare noen måneder siden? 

Anja og jeg diskurterte det i dag hvordan vi pluttselig innser at vi syns vi ser eldre ut..

Dallas, TX - 10 Februar - 12 Februar

Rett over grensen til Texas var det et lite sted hvor man kunne shoppe!

Blue sky, and finally in Texas!!

Konserten, hva kan jeg si den var helt fantastisk! Kelly Clarkson er enda bedre live en på album/cd

Bilder etter møte med Matt Nathanson, og Anja møtte noen hun hadde møtt på en Sugarland konsert i høst.

Litt bilder før og etter konserten, bildet i det høyre hjørnet viser hvor stor salen eller hva det heter vi var i.

Bidldet på Hotellet, av logoen til hotellet og to fornøyde utvekslingsstudenter

Bilder fra middag Lørdag kveld.

Da vi ankom hotellet fikk vi cookies, og det ble endel starbucks den helgen, herregud som jeg vil savne starbucks!

Dallas, TX bil veier legg merke til det største bildet hvordan veiene er som broer.En random søt TX by. 

Denne helgen er garantert en av de beste helgene jeg hadde her, elsker virkelig Dallas og Texas, har selv bestemt at jeg forlater ikke dette landet før jeg har vært i byen engang til.

Spring break!

Sommeren er her for meg. De siste dagen har gradene vært 25 grader og oppover helt fantastisk! Nå er det spring break, i morgen skal jeg prøve å få solt meg litt hvis det er sol for det, hvis ikke må jeg ty til falsk soling før Hawaii. Lørdag er det museums besøk med organisasjonen, og meg og Anja skal prøve å få en tur på Penn Square Mall, for å kjøpe forskjelilige ting vi trenger.

7 måneder

Tiden flyr, 7 måneder er gått siden dette bildet ble tatt:

En super spent Emma, var klar for avreise. Husker jeg ikke spiste noe til frokost dagen etter, og jeg spiste så vidt mat, de første ukene her i USA.

Meg og Anja, joda vi ser litt morsomme ut kl 2 om natten. Snart skal begge to sette nesen tilbake til hjemlandet, men hun blir ikke kvitt sin norske venn så fort, vi har allerede planlagt at jeg skal komme å besøke hun i Tyskland. Og kanskje jeg får hun til Norge.

Oklahoma State Fair, beste opplevelsen fra september.

Random informasjon, Oklahoma er jo kind off indianer staten, da staten på 1800 tallet var indian territory. Så gjett hvem som kan flere indianerstamme navn, og ikke nok med det jeg har gitt klem til en ekte indianer, pluss at alle oklahomere, er på ettellerannet vis 0.000000000001% Chocktaw eller en annen indianer stamme( var eneste jeg viste hvordan man staver navnet på).

Ok, så stopper vi der med 7 måneders kavalkade. Så det jeg vil har frem er at mye har skjedd i livet mitt siden den dagen for 7 måneder siden da jeg forlot Norge. oppturer og nedturer, men alt i alt har det vært bra.

Matt Nathanson og meg, etter KC konserten, ok så vet jeg ikke helt hvem det er, men han var oppvarmingsartisten, hvorfor ikke ta et bildet når jeg hadd muligheten, har også en signert CD av han. 

// To uker til Hawaii, jeg er over entusiastisk

Why can't this still be my life, not my past?

Merkelig dag i dag, savnet virkelig å ha musikal øvelse. Håper alle har det supert i dag!

Musikalen er pakket ned, nå er det over..

Meg og Jacye


Oompa loompa dupe de do

Tristan og Meg

Norway and Germany 

Serberen og Sierra

Dette er litt bilder fra lørdag, i dag pakket vi sammen på southmoore tok ned alle kulliser og alt. I dag var det virkelig over... Etter det gikk Miranda, Jacye, Sierra, Anja og Jeg på McAlister's for å spise et siste etter musikal måltid, alltid morsomt med disse folkene. Neste uke er det spring break, og vi skal prøve å ha scream marathon sleepover, gleder meg!

Natta fra meg, kan ikke vente til fredag kommer og vi har fri!!!

4 months...

er jeg på Gardemoen, og på vei til Bergen. Det høres mye ut men det er egentlig ingenting. Musikalen er nå over den varte i to måneder, føles som 4 dager... Super trist i dag å si "hade" til alle selv om vi ser dem igjen på skolen fremover. Har fått så sykt mange venner i det fantastiske drama miljøet på skolen. Og er blitt så sykt glad i alle sammen, vi er blitt en liten familie. 

Gettin ready for our last preformance

My drama family <3

Kommer et lengre innlegg om musikalen i morgen

....

Denne dagen har gått helt merkelig. Det ble noen tårer i dag, og hjemlengselen krøp litt inn.. Skriver ikke mer i kveld, er så trøtt å trenger søvn.. Men fremføringen var fantastisk og menneskene i musikalen er fantastisk så dagen var bra utenom hjemlengsel delen. 

 Ingen ting er bedre enn denne fantastiske sangen! Blir aldri lei, er hva som har fått meg gjennom gode og dårlige tider i USA. 

Enda en fremføring, og enda mer spising

 

 Runaway Baby - Bruno Mars

I dag var det fremførelse med musikalen igjen så vi hadde fri fra skolen :) Og det gikk supert, beste vi noen gang har gjort i følge lærerene. Etter det dro en gruppe fra musikalen på Louie's og spiste, var kjempe koselig, stjelte bildene til Jelena. Hør på sangen jeg la til på toppen! Etter vi spiste var det tid for yogurt is igjen... Uff, er blitt litt ofte i det siste, men det er sykt koselig sted å være med folk. 

The foreigners + Victoria & Sierra

Hele gjengen(uten jelena som tok bildet)

Meg, Sierra, Anja, Victoria og Jelena

Don't You Remember - Adele, minner meg om Sierra, vi hører på den om og om igjen i bilen hennes hele tiden.

It's SUSHI time

I dag prøvde jeg SUSHI for første gang, og for å være ærlig, det var sykt godt! 

Later som jeg er glad og elsker dette, egentlig var jeg super skeptisk

Jelena, hadde heller ikke prøvd sushi før, begge to var like skeptisk. Legg merke til Zac sitt fjes i bakgrunnen.

Så var det tid for yogurt is

Sierra og Hayden

<3 Finnes ikke bedre is syns hvertfall jeg.

Så tenkte jeg å avslutte med et bildet av det vaker(grusomme) Oompa Loompa kostymet:


Masse bilder i dag, og lite tekst, men vanligvis er det mye tekst og et bildet så forandring fryder :)

Don't you wanna stay

Da var det vel på tide og oppdatere med min innholdsrike dag her i USA. Dagen i dag har vært merkelig, men gøy. Startet med å være i drama rommet før skolen med alle drama folkene. Til lunsj dro jeg på en kinesisk resturang med Sierra, Hayden og Kayla. Så etter skolen var det musikal igjen, i dag tok vi bilder å prøvde kostymene for første gang. Og for å ikke glemme det de grusomme grønne parykkene som  ikke vil passe på mitt hode. Heldigvis skal Miranda hjelpe meg i morgen for i dag så det grusomt ut bakfra. Etter musikalen dro jeg og Miranda på McAlisters, har kanskje vært der litt for ofte de siste ukene. Men det er faktisk litt sunnere mat enn alle fast food resturangene( hvertfall lov å tro det.). Og har jeg fortalt om det fantastiske været vi har for tiden. SOL SOL OG MER SOL! Så i dag var det shorts etter skolen(kleskoder ødlegger så jeg kan ikke bruke det i skoletiden..). Men kan ikke gjøre annet enn å elske dette været, når man kan bruke shorts ute på kveldstid uten og fryse, da er det sommer for normannen Emma, mens amerikanere ser dumt på deg fordi du sier det er sommer, og de bare:  DETTE ER IKKE SOMMER VENT NOEN UKER SÅ SKAL DU FÅ SE HVA SOMMER ER. 

Vet ikke hva som er så spessielt med øynene mine men de siste dagene har alle kommentert hvor fine øyne jeg har.

Don't you wanna stay - Jason Aldean ft Kelly Clarkson, ikke klag på at jeg liker country, men denne sangen er helt nydelig spør du meg.

Hva syns dere om bildene fra i går?  

Senior Pictures

Mine nye negler, var å fikset dem i går. 

Helgen har fløyet av gårde, nå sitter jeg her, og inser at jeg har noen lekser til i morgen. Så får gjøre dem etter på. Fredag var jeg med en gruppe fra drama/musikalen, i går var vi og fikset neglene våre. Og i dag har jeg tatt bilder med Anja. Dere skal få se noen av dem. Vi ble så fornøyde med mange at vi fant ut at vi sannsynligvis kan bruke de som senior pictures, men vet egentlig ikke helt hva det er. 

Posering på firhjulingen. Som David(anjas vertsfar) kjørte oss rundt på etter på. Vi var jo ute på landet, SYKT GØY!

Kommer sikkert flere bilder senere men nå må jeg tilbake til essay skriving....

Se flere bilder trykk HER

1.Mars

Rart å tenke på at mars er i gang, det er vår, snart er det april og mai, så kommer juni, måneden jeg vil skal kommen, men også ikke vil skal komme. I juni skal jeg si hade til alt for mange fantastiske folk. Forøyeblikket gruer jeg meg mest til å stå på Will Rogers den 16 juni. Da skal jeg nemelig si hade til Anja. Er utrolig hvor nært vennskap man kan få med en person bare fordi du er i samme situasjon. Ellers så er det jo oppturer med juni, når mamma, pappa og smarti kommer. Gruer meg litt til dette året er over. For å være ærlig, Oktober 2011, hvis du hadde spurt meg om hjemreise, ville jeg nok sagt at det er hva jeg gledet meg mest til. Men oktober var nok min værste måned her. Mars kommer til og bli fantastisk har bare to uker skole! fordi jeg skal til Hawaii, det er spring break, og neste uke skal jeg være borte noen dager pga vi har forestillinger av Willy Wonka. Dette var litt, Emma skrive kjedelig innlegg men følte for å få det ut. Kos dere der hjemme i Norge med siste rest av ferien, jeg får ferie om to uker, og om tre og en halv er jeg på HAWAII, gleder meg helt sykt! 

Tenkte dere savnet ett bildet av meg i photo booth. Dette er fra Senior Banquett, nesten en månede siden. Og hvis noen lurer, ja jeg har lagt litt på meg av all maten her i USA, men det er ikke sånn ekstremt mye for passer forsatt inn i absolutt alle klærene fra Norge. 

29 Februar

Jeg er helt utslitt fortiden, men elsekr at jeg har noe å gjøre alle dager til alle tider. Men i morgen er Oompa Loompaene har lengst øvelse, ikke vet jeg hvorfor? Alle andre er ferdig til kl 6 mens vi må være igjen til kl 8. Ellers så skal jeg sove denne helgen, får se om det skjer noe annet. 

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits