mars 2011

Om bloggen

Denne bloggen er en utvekslingsblogg. Så frem til jeg reiser vil den bare bli oppdatert når det skjer noe som angår forberedelser og annet som har noe med utvekslingen å gjøre.
photo: weheartitHvordan jeg bestemte meg

Tanken om å bli utvekslingsstudent, bo i USA ett år, gå på high school og alt det der. Ja, det er noe jeg har tenkt på en god stund. Det har alltid vært en tanke som har lugget i bakhodet, men jeg var så usikker, helt til midten av september hvis jeg ikke husker feil var det vel rundt uke 37-38, og at det var en onsdag. Den første jeg sa det til var Margrethe, vi satt på bussen og hun hadde da plan om også å dra til USA. Tanken hadde begynt og surre oppi hodet mitt, jeg hadde enda ikke nevnt til mamma og pappa, at jeg hadde nesten bestemt meg. Den kvelden da jeg kom hjem, meldte jeg meg på informasjons møte til STS, og jeg snakket med mamma og pappa om det. To uker senere onsdag 29 september, jeg skulle ta mitt første skritt til å bli utvekslingsstudent. Det jeg ikke visste den morgenen var at jeg tilfeldigvis sener på dagen,ville ende opp på to møter. Det ene med STS og det andre med Aspect. Jeg vil ikke si noe negativt om STS, for jeg syns de holdt ett bra møte og jeg ville nok reist med dem hvis jeg ikke hadde fått plass med Aspect, men det var noe med møtet til Aspect, jeg fikk en følelse av at dette var den rette organisasjonen for meg.Så fredagen var søknaden sendt inn, og jeg ventet i spenning på om de ville kontakte meg, og det gjorde de. Tirsdagen etter satt jeg og noen igjen på skolen og jobbet med ett prosjekt vi hadde, plutselig ringte ett nummer jeg ikke kjente jeg tok tlf, det var en dame som sa at jeg ville bli kalt inn til ett intervju, og de hadde sendt papirene noen papirer jeg måtte fylle ut i posten til meg. Det gikk to uker til og jeg var klar for intervju. Jeg var spent, og livredd for at noe skulle gå galt, nå hadde jeg nesten begynt og glede meg, selv om ingen ting var sikkert. Så kom dagen, 25 oktober, jeg så jeg hadde fått mail, åpnet mailen, mailen het Tilbud om plass, jeg visste ikke om jeg skulle grine eller le, jeg var så glad. Det jeg husker best med hele hendelsen var at mailen kom i engelsk timen. Men det var nå jeg skulle begynne på den virkelige søknaden. Denne søknaden brukte jag god tid på, men ble som vanlig akkurat ferdig i siste liten. Sendte søknaden 26 februar, en uke senere fikk jeg mail om at søknaden var sendt til USA, og siden det har jeg ikke hørt noe. Nå venter jeg bare på at en dag vil det tikke inn en mail som inne holder ordene du har fått vertsfamilie, samtidig er det mellom 4-5 måneder til jeg reiser. Om 5 mnd sitter jeg mest sannsynlig i USA, det er litt sykt å tenke på.


photo:weheartitEmma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits