februar 2012

Musical is my life at the time


This is MUSICAL <3 

Trist dag er bare en uke igjen med min fantastiske musikal gjeng :( Men jeg har forhåpentlig fått meg venner her for resten av USA oppholdet hvertfall. Og fortiden kan jeg ikke tenke meg og gå tilbake til Norge, joda savner dere der hjemme. Men har det så sykt bra her i Oklahoma. Fremtidige utvekslingstudenter det er ikke stedet som teller men de fantastiske folkene du møter! Skal garantert tilbake til Okla og møte mange av disse folkene igjen det er sikkert!

After Sunday it is always a Monday


Crazy europeans in the car on friday.. Vinden blåser alltid i OKLAHOMA....

Kjører uten tak i mørket

Så i dag er det Søndag og i morgen er det mandag, noe som betyr skole... Eller ikke for dere der hjemme i morgen har jo dere vinterferie. Litt missunelig, men jeg har spring break om tre uker så skal ikke klage. 

Men da Pappa puttet dette bildet på facebook ble jeg litt missunelig, men bestemte meg for å dele det med mine amerikanske venner så de kan se hvor vakkert Norge er.

Da jeg så bildet våknet nordamannen i meg, og jeg innså hvor mye jeg savner norsk vinter og å gå på ski, er litt rart med 20 varmegrader i Februar, tror dette er første vinteren jeg kan huske hvor jeg ikke har hatt et par ski på beina. 

Natta fra Oklahoma, prøver å oppdatere i morgen, men er mye musikal fortiden, er jo preformance week om en uke

Enda mer Yogurt Bliss

Et bilde fra i går, Schneider har redigert litt på det så tennene mine ser super gule ut..

I dag møtte jeg Anja for å dra på kino, pluss å spise. Elsker Moore Warren Movie Theater!! FANTASTISK, kan ikke beskrive kinoen, den må bare oppleves.

Etter det dro vi på YogurtBliss, er nermest blitt vårt "stamsted" å være. Men det er fordi Victoria jobber der, og fordi de har super god Frozen Yogurt. 

Schneider og meg på Yogurtbliss

OU CAMPUS BY NIGHT

I kveld har jeg vært med Anja, Jacye og Miranda, vi kjørte først til McAlisters for å spise. Før vi dro videre til litt små butikker rundt om kring i Moore, og siden bilen til Jacye er det mulighet å ta ned taket, kjørte vi rundt uten tak, sier litt om at temperaturene starter å bli bra. Vi dro til Norman, etter det for å se på OU Campus. Så vi kjørt rundt, så alle byggningene(er som en liten by inne i Norman). Kjørte også forbi alle sororoty husene, du vet sånn hus man ser i filmer, OU har et par, kan man si. Mens vi kjørte gjennom OU hadde vi musikken på fullguffe, taket ned, og sang for full hals! Hadde en SUPER kveld. I morgen skal jeg og Anja prøve å få til å finne på noe å gjøre. 

Bilder kommer senere nå skal jeg sove  :)

Never leave your drinks in the dressing room - otherwise you'll have to clean up the girls AND boys bathroom

Se på disse tre her som fant ut at en smart ide er å putte drikken sin i garderoben.. Helt til Mrs G oppdaget det.. Joda, jeg ser helt dum ut på bildet, men pytt pytt, but who cares? This is America. Så altså Anja, Miranda og jeg måtte vaske opp jentene og GUTTENES do. Så det var da dagens lille hendelse..

21 Februar

Trøtt, har hatt musikal fra 4-8 i dag, middag på Chick-Fil-A med ca hele musikal gjengen. Musikal og kirke i morgen, hvordan går det med skolen, joda gjør så godt jeg kan.. 

Litt kornete bildet men hvem bryr seg

This is my boring life at the time

Dark Side - Kelly Clarkson


I dag har jeg hatt musical øvelse, før jeg dro på McAlisters med Miranda og spiste lunsj. Gjort litt skole, og ellers bare slappet av, i morgen begynner 4 - 8 øvingene med musikalen, så kommer sikkert til å være helt utslitt når helgen kommer. 

Mamma har bursdag

Jeg er blitt flink med disse bursdagsinnleggene.Neida, men føler når det er noen nære hjemme i Norge som har bursdag så fortjener de en liten hilsen på bloggen. Så i dag 20 Februar har Mamma bursdag. Gratulerer med dagen!Kan jo medele at jeg ikke har hjemlengsel i dag, sånn som jeg hadde da Smarti og Pappa hadde bursdag. Noe som er bra. 

Så i dag(for dere) er det Presidents Day, noe som betyr at vi har fri, aka jeg må til Southmoore for å øve musikal. 

Billett bestilt

Nå er flybilletten til Hawaii bestilt, så nå kommer jeg meg dit, sykt å tenke på at om fire og en halv uke er jeg på Hawaii!

Friday February 17, 2012

I dag hadde jeg en super dag, med fantastiske folk! Hadde først musikal øving(as usual), etter musikalen dro jeg, Anja, Jayce og Miranda på Chillis for å spise lunch. Før vi videre dro en tur på walmart, før en liten shopping runde i Norman, hvor jeg fant VOSS VANN, litt over exited, men Jayce og Miranda kjøpte også, Jayce smakte forskjell på Voss Vann og amerikansk vann. 
Meg, Anja, Jayce og Miranda! Elsker å være med i musikalen, er blitt kjent med så sykt mange fantastiske personer. 

Stronger

Tenkt dere det, jeg har vært i USA over 6 måneder nå, er nesten litt skremmende. I august/september trodde jeg ikke at jeg ville være her på denne tiden av året, jeg var på grensen til å snu, og dra tilbake til trygge Norge. Men nå har jeg klart meg 6 måneder her, og de neste fire månedene her kommer til å gå så fort at jeg ikke engang vil tenke på det. USA har vært oppturer og nedturerer, i det siste for det meste oppturer. Jeg føler endelig jeg har funnet "mine venner" her, de jeg kommer overens med, og som jeg kan snakke med om alt. Oklahoma er blitt mitt andre hjem på en måte, og det er virkelig merkelig hvor godt jeg liker meg i denne statene. Men det er sant hva de sier, det er ikke staten som teller, det menneskene du møter der.


STRONGER BY KELLY CLARKSON, SANGEN SOM HAR FÅTT MEG GJENNOM DE SISTE SEKS MÅNEDENE! Fantastisk å høre den live for en uke siden, det er vel sangen som har hatt mest betydning for meg gjennom USA tiden. Og nå poster jeg den igjen, har du ikke hørt på den HØR DEN. Mest motiverende sangen jeg har!

#1 på Billboard!!!

Exchange Student Day


Beste Utvekslingsgjengen i USA! Moore er en helt fantastisk skole og være utvekslingsstudent på, just sayin y'all. Så i dag var det Exchange student day. Vi satt der dere ser vi sitter på bildet i 6 skoletimer å svarte på de samme spørsmålene om hvor vi kom fra. Men legg merke til en ting, Jelena, Meg og Anja gikk i MATCHENDE klær uten mening, den ene dagen vi skal være en hel dag sammen, tror du ikke det ble kommenter. Ellers så har jeg hatt musikal as usual today, og kirken. 

Foreign Language Week

Denne uken er det foreign language week på skolen, i morgen er det utvekslingsstudentenes tur til å være med. Vi skal være i lecture centeret på skolen hele dagen, og svare på spørsmål om hvor vi er fra, kultur osv. Så jeg har ingen vanlig skole i morgen. HEHE :) Nå sitter jeg å spiser M&M som jeg fikk i valentines gave av vertsfamilien, jeg gidde dem en pakke med kisses. 

M&M <3 

Jeg vil ønske alle der hjemme en Happy Valentine!! 

13 Februar

Skal skrive kjedelig i dag, fordi jeg ikke har hatt tid å skrive et langt innlegg om Dallas, men det kommer. Og som jeg sa i går venter på noen bilder fra Anja. Så før den tid blir det bare litt babling her på bloggen. Skal sove, i morgen er det vanlig skole, og på onsdag skal utvekslingstudentene være med på språk uken på skolen, dette kan bli interresant. 

Shopping jentene

Tilbake fra Texas

Hei, da er jeg tilbake fra Texas, og en fantastisk helg. Det er nå snø ute, så amerikanerene håper på at vi ikke skal på skolen i morgen. Selv måtte jeg le litt av hvor lite snø det skal til for at de friker ut. 

Jeg kommer til og skrive et fult innlegg når jeg har fått bildene tatt av Anja. Og når internett er tilbake til normal. 

Kelly Clarkson er amazing!

Et lite hallo fra Dallas, Texas. I love this city! Men uansett er på vei til hotellet fra konserten, og jeg har en ting å si, kelly clarkson er så mye bedre live enn på records, og det er ikke sånn at hun er dårlig på cdene siine. Kjente tårene i øynene på because of you! Herregud, så vakkert, spør du meg!

Leaving for texas

Kos dere i helgen, jeg drar en tur til Dallas, TX. Hvis det kommer noen oppdateringer er det fra mobilen, hvis ikke skriver jeg ett innlegg paa söndag. Bruker tyskt tastatur, derfor ikke ae, oe og aa.

8.Feb.2012

MUSIKAL MUSIKAL MUSIKAL... Det er dagene mine fortiden, i morgen er det musikal igjen, syns det er kjempe koselig, men litt stress når man har en stil og skrive på kvelden, etter å ha vært i kirken og på musikal. Men ellers så er alt bra. Er fortrøtt til å skrive noe, eneste grunnen til at jeg ikke kan sove er at jeg har vært flink og vaske alle klærene mine(resultat fra at jeg glemmer og gjøre det helt til jeg ikke har mer klær å bruke).

Yogurt Bliss

Dagen i dag har vært super! Vi var på musikal øving, før jeg dro videre med Anja og Miranda til Yogurt Bliss, hvro Victoria jobber. Herregud, vi var første gang alle fire var sammen, og det var perfekt, skulle trodd vi hadde vært venner i alle år. Vi var på Yogurtbliss i over 3 timer, og spiste selvfølgelig yogurtis, i tillegg til at det var super koselig!!


Bildet av meg og Anja fra Banquetten i går, hun som la det ut på facebook har redigert alt for mye, noe som irriterer meg, så skal spør om jeg kan få orginal bildet..

Senior Banquet


We are the crazy foreigns.. 

Miranda og Meg

Disse bildene er fra senior banqueten som var i dag, ble tatt masse bilder, men jeg tok ikke så mange. Hva er vitsen når man har 6 forskjellige folk fra skolen gå rundt å ta bilder av oss under hele greien? Men var koselig, innså at jeg ikke har så mange venner som er senior, fordi jeg bare har junior klasser. Men pytt pytt, koselig var det med de jeg faktsik kjente, og at jeg møtte noen jeg ikke har sett siden 1. semester.

Super Bowl

I dag var det super bowl det er vel den viktigste fotball kampen i året. Og Emma har endelig forstått amerikansk fotball, herregud for en merkelig sport spør du meg. 

Stjelte bildet fra VG, men NY Giants vant, ikke att jeg brydde meg så mye om hvem som vant. Da Okla ikke har profesjonelt lag i Fotball, men de har NBA lag så hvem skal på basketball kamp tror dere? 

Ellers, Kelly Clarkson fremførte nasjonal sangen helt nydelig, noe alle var helt enig i her i huset. Jeg personlig syns ikke Madonna sin halftime var så veldig imponerende, men amerkanerene var jo super fornøyd med hun. 

Ellers så hadde vi folk over å spiste MASSE mat.

Det var da min 5 februar, nå skal jeg sove, før det er en kjempe lang dag i morgen..

4.Februar

I dag hadde vi Mary Kay party her for en tur Jessie skal på i Juni, til London og Paris. Så vi fikk prøve all sminken osv. I dag tok jeg vertsfamilien med, og spanderte middag på dem. Ellers så var vi på starbucks, elsker det stedet. Kommer virkelig til å savne det når jeg er tilbake i Norge, så får nyte det nå som det er rett rundt hjørnet. 

Carmel frappuccino!

I morgen er det superbowl, så da er det fullt familie besøk, middag osv, gleder meg til å oppleve det. Er jo virkelig en spesiell amerikansk ting. 

Gratulerer med dagen

I dag var jeg med Bri etter skolen, var kjempe koselig. Vi hadde ikke musikal øvelse i dag JIPPI, HEHE.

Men ellers så er datoen i Norge nå 4 Februar noe som betyr at  Julie er 18. Så Gratulerer Med Dagen! Håper den blir super og har vært super så langt. Du fortjener det. Du har vært den mest støttende personen, vedsiden av mamma og pappa. Gjennom hele oppholdet mitt her, vet ikke hva jeg skulle gjort uten de små meldingene du har skrevet om at jeg klarer dette, jeg vil angre hvis jeg snur, det kommer til å bli bedre osv. Takk er et for svakt ord for mitt svar til dette, du har bevist at du er den vennen jeg alltid har vist du er. Den som er her uansett hvor i verden vi befinner oss. 

GRATULERER MED 18 ÅRSDAGEN

Er man i USA, er man i USA

I dag har det vært musikal øvelse og lekser. Men tenkte å fortelle noe som skjedde i dag. Vi hadde ikke vikar i koret i dag. Så vi endte opp med at noen fra koret dro til Sonic(fast food place) og kjøpte mat og drikker til alle sammen. Hva kan man si er man i USA så er man i USA. 

Melissa var en liten snik fotograf så her har du et bildet av hendelsen

United states of amazing

Herregud, USA er en drøm fortiden, har ikke hatt det bedre enn den siste måneden, i helgen skal jeg mest sannsynlig gjøre noe med Hannah, pluss jeg vil fikse neglene mine til senior banquetten. Elsker at jeg har så mye som skjer, og at jeg er optatt hele tiden. Og gjett hvor jeg skal om en uke da?? TEXAS og Dallas!! Hva kan man si USA!! Føler jeg virkelig fortjener å ha det bra, for jeg hadde noen tøffe 5 måneder, er så herlig og ikke gråte lengre, bare noen spør spørsmål om familie og venner hjemme(var en periode jeg var så følsom) Nå må de siste 5 månedene i statene nytes( er egentlig alt for liten tid, men jeg må gjøre det beste jeg kan ut av det!!) 

Ok, så det var dagens små ord. I dag hadde meg og Anja tidenes middag, som David(anja's vertsfar) kommenterte: Ser dere er blitt amerikanisert. For middagen vår var nemmelig, Starbucks frappe og Chips, hva kan man si det er livet når man er busy.. Ellers så fikk jeg med meg at den første Starbucksen i Norge åpner neste uke på Gardemoen, håper de får suksess så det kommer fort til Bergen, for jeg kommer til å savne Starbucks. Det var vel alt fra i dag. Skirves i morgen


Bildet er tatt av MOI, og ser dere navnet på gaten skolen ligger på: Toby Keith Ave. Guess what? Toby Keith, den nokså kjente country artisten gikk på min High School. Skal prøve å få tatt bildet av vanntingen hvor det står:

Moore, Home of Toby Keith. 

Syns det er lit kult at når jeg havner i Oklahoma hvor det ikke er sånn super mange kjendiser fra, så havner jeg på skolen hvor en av de få kjente personene har gått. 

Siste dagen i Januar 2012

Mye som skjer fortiden, i dag var det skole, så musikal og så treningssenteret, før nå sitter jeg her helt utslitt etter en lang dag og har 3 prøver jeg må se over for i morgen. Men i dag begynte vi å øve på Southmoore, fordi Moore har ikke eget Audiotorium enda aka Audiotoriumet på Moore High er ferdig en måned etter vi fremfører Willy Wonka. Så kan glede meg til siste korkonsert(med Senior Spotlight, gjett hvem som satser på en liten solo da). 

Vet dere er sprø av United bilder nå, men fortiden føler jeg for å bruke dem!

CRAZY, januar er over. Nå er det snart Februar, håper den blir like fantastisk som Januar. For denne måneden har vært den beste så langt i oppholdet her i statene!

Nå skal jeg se over study guidene mine, og lære alle vocabsene, så skal jeg sove..

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits