januar 2012

Oompa-Loompa-doom-pa-dee-doo

I morgen flytter vi over til Southmoore med øvingene til musikalen, blir gøy å se hvor vi skal fremføre alt. I kveld har jeg hørt om og om igjen på soundtracket til musikalen for vi skulle hvis kunne det helt etter melodien til i morgen. Ellers så har jeg fire prøver på onsdag, så i dag har jeg skrevet tre study guider, og 60 vocabs til sammen, også lært hvor grusomme japanerene var under andre verdenskrig. Skal inrømme det er morsomt å lære det amerikanske perspektivet på krigen. Så var det nok skole, nå skal jeg avslutte dagens øving, får fortsette i morgen..... Pluss at jeg er i skolens gruppe av seniorer som skal fylle ut skjemaeer om hva som kan forbedres med skolen, så mister enda mer skole denne uken, som jeg trengte det. 


Megan, Anja og meg i helgen

UNITED WEEKEND

Da er en fantastisk helg over. Fredag og Lørdag + Søndag morgen var United, rett etter jeg var hjemme fra United reiste jeg på shopping meg Jelena, og fikk kjøpt inn alt jeg trenger for senior banketten(tror det er sånn det skrives). 

Men først tenkte jeg å skrive om UNITED. United startet ordentlig på fredag, vi dro til husene vi skulle bo i denne helgen. I mitt hus var det de fem senior jentene fra kirken:

Anja(foran), Megan(foran), Meg(bak), Christen(foran), Reagen(bak), Stephanie(leder), Heidi(leder)

Så etter å ha fått i oss noe mat, reiste vi i kirken hvor vi hadde den kveldens gudstjeneste ting(vet ikke et bedre ord å beskrive det. )

Så her ser dere scenen og skjermene hvor sang tekstene kommer opp på. 

Reagen, Meg og Anja

Whitney og AnjaAnja, Meg og Bri


Jacob og Nate

Det var noen av bildene fra fredagen. Etter kirken dro vi tilbake der vi bodde og bare pratet og sånn, ble mye bedre kjent med senior jentene i kirken.

På lørdagen var vi først på Feed the Children, som er en veldedig organisasjon, hvor vi gjorde veldedighets arbeid, med å pakke i bokser som de gir ut til folk som ikke har nok penger til å kjøpe alle nødvendige ting de trenger(litt som hva vi gjorde før jul med julegaver). Så dro vi til Gattitown, hvor vi først spiste, også var det sånn spill greier. Meg og Anja brukte 15 min på å forstå prinsippet, men da vi forstod det, ble det mye gøyere.Litt bilder fra stedet, det var sånne maskiner, så fikk vi biletter til å bruke på å få en premie på slutten, meg og Anja samlet vår sammen da vi ikke hadde fått så mange, men vi fikk oss en rosa ape

Etter lunsj og sånt, gikk vi tilbake der vi bodde, og slappet av og spiste middag. Før det var i kirken igjen på kvelden, og samme som dagen før. Har ikke bilder fra det, fordi meg og Anja splittet, hun tok bilder lørdag kveld jeg tok fredag og lørdag morgen/dag. Etter kirken dro vi på Sonic(fast food place), og fikk oss noen drikker, sonic er sånn at du kan mikse alle smaker du vil inn i brusen eller teen din. Jeg prøvde sweet tea med peach, noe som smakte ca som ISTE, var litt lykkelig da. Ellers pratet vi på kvelden jeg introduserte dem for Kvikk Lunsj(alle var enig i at kit kat har ingen sjanse mot Kvikk Lunsj). 

I dag var vi i kirken på morgenen. Etter kirken dro Jelena og jeg til Sooner Mall for å shoppe, vi var der for 6 timer og fikk shoppet inn alt vi trengte til senior banketten. Var kjempe koselig. 


Her er oss to

Her har butikkene stengt 

Vi fikk ikke tak i vertsforeldrene til Jelena, for de skulle hente oss. Så vi satt på Sooner etter stengetid. 

Legg merke til at Old Navy er stengt i bakgrunnen, Jelena syns denne maskinen var litt gøyMen var ikke så gøy lengre da hun ikke vant lengre..

Så slutten på dagens historie, vi ble hentet, etter en liten tur på Mc Donalds(er man i USA så er man i USA)

Alt i alt hadde jeg en super helg, tror det er en av de beste helgene så langt i utvekslingsåret mitt. Må si, syns det er egentlig litt fint å se hvor stor relgion er for amerikanske ungdommer, og hvor åpne de faktisk er om det å tro på noe. Vil selv si at jeg begynner å tro mer på kristendommen her, en det jeg gjorde før. Er noe med måten de forteller det på. 

Og hvis dere er snille så kan dere skrive noe i kommentarfeltet, for brukte nokså mye tid, sammenlignet til hva jeg vanligvis bruker på innlegg. Og er koselig og vite at noen bryr seg om hva jeg skriver.

United 2012

Da er united i gang, blir ikke blogging denne helgen, oppdatering kommer på søndag

Mitt rom i USA

Hei, jeg fant ut at jeg ikke har vist rommet mitt her i USA, så nå som det enedelig er ryddig og sånt tenkte jeg å legge ut noen bilder.

Skapet mitt

Litt mer av skapet

Ingang til skapet

Gitaren :) Jeg er blitt flinkere på gitar, siden jeg startet og blir forhåpentligvis enda flinkere

Sengen min

Pulten min og rote hyllen minBrev og bildet veggen min, med ting fra NorgeTinka sitt eget område

Bøker og norske dvd'er

Komoden min

Litt mer av komoden

Da har dere fått sett rommet mitt, skal få tatt bilder av huset i løpet av de neste 5 månedene. Nå skal jeg pakke for United. Denne helgen blir bra, United fredag til søndag formidag. Trening på søndag med Jule og Jelena, og kanskje shopping for noen detaljer til senior banketten som er 6 Februar. 

United 2012

Nå er united igang, er sånn ting med kirken. United er i helgen, i dag var det bare kick off. På fredag, drar det avgårde til et annet hus, hvor alle jentene fra kirken som er sophmore, junior og senior, skal overnatte i i løpet av helgen eller så er det mye annet som skjer. Men oppdaterer om det når jeg faktisk har opplevd det. Men jeg gleder meg, kunne ikke ta bilder i dag da jeg føler det er uhøffelig når vi trossalt er i en kirken. Men får sikkert tatt bilder i løpet av helgen

Natta fra meg, sov i hele kortimen i dag(og det var ikke bare meg vi snakker hele koret lå spredd utover gulvet)

Treningsmotivasjon på topp

I dag har vært en bra dag, først var det musikal øvelse rett etter skolen. Etter det ble jeg med Jelena hjem, koselig å bli bedre kjent med min serbiske venn. Senere ble vi hentet for å dra på trening, dro med Jule og vertsmoren hennes. Meldte meg inn på treningsenteret, koster meg 60 kroner i måneden. Vil ikke si det er så veldig dyrt akkuratt, pluss hvis jeg vil ha personlig trener koster det 100 kroner per gang. Nå har jeg treningsmotivasjon på topp, og når jeg har tre andre til å presse meg med, blir det enklere å komme seg avgårde, selv om vi må ha noen til å kjøre. Så egentlig har alt vært bra i dag, elsker så godt humør man får etter å ha trent.

Tenkte å dele bra treningsmusikk: Kelly Clarksons Stronger(hele albumet)

Dette er da mine nye treningsvenner, Serbia, Tysklang og Norge skal komme i form igjen. Men skal si jeg var overasket over hvor bra form jeg var i for å ikke ha trent siden jeg var i Norge. 

Back in shape

Dagens oppdatering. Gjett hva jeg skal i morgen da? Jeg skal starte proskjekt komme i form til Hawaii. Skal nemmelig på treningsenteret med Jelena og Jule, gleder meg veldig til å få trent litt igjen. Pluss musikal øvelse, onsdag er det United Kick off med kirken, skal nemmelig på sånn kirke ting i hele helgen, torsdag er det musikal igjen. Fredag, lørdag & søndag er det united. 

Men over til hva jeg har gjort i dag, har gått gjennom den eksterne hard disken da jeg fant ut det var påtide å legge innpå bilder og sånt så jeg ikke mister mitt første halvår her i statene. 

Men da kan vi jo se hva jeg fant

Noen som husker meg sånn som dette:


begynnelsen av 10 klasse, Anja sin kommentar da jeg sendte det til henne: You have changed a lot

Sykt morsomt å se på bilder "gamle" bilder, innser hvor mye jeg egentlig har forandret meg.

Det var mine ord fra i dag, får se om leg får tatt noen bilder i morgen, så dere får se litt hva hverdagen min her går ut på.

Her er noen innlegg dere kan lese om hvordan det virkelig er å være på utveksling linkene er tatt fra denne bloggen:

Marita i Michigan: The American Dream?

Elise i Arizona: Tanker

Lasse i Florida: Got no words, but still so many

22 Januar

Heihei, da var det tid for dagens oppdatering. I dag hadde jeg slapp søndag(er litt lat, så kommer meg ikke opp om morgenen til å gå i kirken). Men i løpet av den tiden de andre var i kiken, fikk jeg først sovet, også gjort litt små ting som jeg trengte å gjøre. Så hadde vi bursdag for Granny(bestemoren til vertsfar). Jeg gidde hun norsk melkesjokolade, og mens vi var i kirken i kveld, hadde hun lagt igjen en beskjed om at hun aldri har smakt bedre sjokolade og at hun klarte ikke slutte å spise den. Så dette var dagen min, er ikke i bloggmodus fortiden, så skriver veldig kjedelig. Men et annet lite fenomen i dag. 

Jeg har kanskje ikke skrevet dette før, men Oklahoma er søren meg det stedet på denne jorden det blåser mest(føles hvertfall slik), i følge mine venner her er Moore stedet hvor den stekeste vinden noen gang på jorden er målt(jeg tar det ikke helt serriøst da noen ganger amerikanere tror hele verden bare regnes som USA). Så poenget var at i dag blåste det så mye at hele luften var full støv og jord, fordi det blåste så sterkt. Himmelen var grå, men ikke fordi det skulle regne, men pga alt støvet. Så siden det er mye vind, har de tornadosesong i mars-april-mai. Skal inrømme det høres litt skummelt ut, men på en måte så vil jeg jo oppleve det. I fjor suste den rett forbi Moore. 

21/22 januar 2012

Jeg har egentlig funnet ut av at jeg er blitt veldig glad i dette stedet jeg bor nå. Men har også blitt ekstra glad i Norge, gleder meg til å gå på Lagunen og alt sånn igjen. Men først det skal jeg få la visa kortet mitt bli godt brukt her i USA. Så over til dagen i dag, hvis dere vil høre noe om den. Jeg gjorde lekser.. Ja, jeg har lekser hele tiden nå i andre semester, men jeg overlever jo. Dette ble kanksje litt sent men jeg endte opp å se litt for mange episoder One Tree Hill med Ines og Jessie på netflix. Ellers så var jeg på mexikansk restaurant i dag, klarer ikke å bestemme om jeg liker det eller ikke, syns egentlig norsk taco er bedre, en meksikansk mat laget av meksikanere. 

God natt fra Oklahoma, og God Morgen til dere i The Beautiful Country known as Norge

Skuffet over fastfood USA

Trøtt... Men har ikke skjedd så mye i dag. Meg og John(vertsbror) ringte alle fastfood restaurangene i Moore, for å se hvem som hadde take out(altså lever på døren) vi ringte sikkert 10 ti forskjellige steder, to kunne bringe på døren. Fastfood USA du har skuffet meg. Alle har drive thru, men ca ingen har take out skuffende. Men da vet jeg det og. Og de som hadde take out, kunne ikke levere maten på tidligst 45 min. Dagens lille ord. Men hvem skulle trodd det om USA

6 måneder

I dag har vel dagen gått som vanlig, jeg var på skolen, gjorde de x-antall leksene jeg har,andre semester er jo helt sykt når det kommer til lekser. Nå avlsutter jeg kvelden med å se noen episoder One Tree Hill, må elske netflix, selv om det ikke er de nyeste episodene, som jeg enda ikke har fått sett. Nå er det helg igjen, får se hva som skjer, har noen små planer.

Vil avslutte innlegget med å si at i dag er det min halvtårsdag, noe som betyr at det er Elise sin bursdag, noe som igjen betyr at hun er 18 i dag. Så Gratulerer med dagen til Elise!

Bildet er tatt på burdagen min i fjor, nå er det bare 6 måneder igjen til jeg er 18, let the countdown begin. 

Enda en dag over, 172 igjen

Et lite hallo fra meg nå når kvelden er kommet. Er egentlig ganske stolt av meg selv. Jeg skriver et innlegg hver eneste dag, vet at noen bare er innom for å se, men vet også at det er flere innom som setter pris på de få litt kjedelige ordene(spør du meg) jeg skriver. Jeg har gjort dette i 5 måneder i strekk, føler jeg deler mye men lite på denne bloggen. Er mye bak kulissene dere ikke får vite om. Men dere vet hva jeg gjør daglig. Som i dag er det onsdag, noe som betyr jeg var i kirken. Ikke le av meg nå når jeg sier dette, men jeg er blitt mer kristen etter jeg kom her. Syns ikke lengre det er sært å be bordbønn(det er det det heter sant?), eller at folk er sykt åpne med relgionen sin. Uansett folkene i kirken er fantastisk hyggelige. Jeg stor trives på onsdager, og de gangene jeg går på søndager. Dette ble tidenes mest rotete innlegget, men det jeg ville frem til er at livet her i USA er bra fortiden. Jeg føler alt begynner å falle på plass. Jeg har fått noen fantastiske venner, og flere kommer, alt er bare supert. Var egentlig det jeg ville si, men en liten reklame trykk HER så kan dere lese om Anja sitt utvekslingsår, hun oppdaterer av og til

Hvis dere ikke har merket det  jeg er ekstremt dårlig på overskrifter, men det er 172 dager nå til koffertene mine og jeg er på flesland igjen, bare at sist gang hadde jeg en, denne gangen blir det minst to.

Når det eneste du tenker på er norsk mat

Har jo nevnt tidligere hvor mye jeg savner norsk mat. Bare generelt norsk mat,  i det siste har savnet skjokket meg. I går drømte jeg at mamma sto på kjøkkene å lagde kjøttkaker til meg. Det værste var at det var på det amerikanske kjøkkenet. Men nok om det, er ikke tidenes største fan av amerikansk mat, selvfølgelig er det noe jeg liker. Diskuterte med de andre utvekslingstudentene, og alle savner europeisk brød. Det er alle 5 sitt største savn.
Typisk amerikansk i nordmenns hjerner, men er ikke sånn at jeg spiser det hver uke, for da hadde jeg blitt alt for feit. Jeg prøver faktisk å leve litt sundt, i begynnelsen testet jeg ut det meste men nå er jeg mer forsiktig med hva jeg velger å spise. 

Good Day

I dag hadde jeg fri, halve dagen slasket jeg, mens i kveld var jeg med Hannah, Madison og Cherie. Hannah var den eneste jeg kjente fra før men ble kjent med de to andre også. Var koselig. Vi kjørte rundt, begynner å bli vant til å sitte på med 16-17 åringer nå, var skikkelig rart i starten. Vi gikk også på braums så vi fikk kjøpt oss itt fast food. 

Ellers så begynner musikalen i morgen, og det er vel planen for denne uken. Også ikke denne helgen men neste skal jeg på United som er en sånn kirke leir greie, men har hørt det er gøy. Så blir sikkert bra. 


Tilfeldig bildet av meg og Fergie(mamma jeg ønsker meg en shih tzu), fergie er veldig glad i meg, noen ganger hører jeg snårking uten for døren min noe som betyr at hun vil inn på rommet mitt og ligger bare å venter på at jeg skal åpne døren. Eller at en liten labb skraper på døren og vil inn. 

15.jan 2012

Tenkte å skrive om et lite tema mange har spurt meg om. For de som ikke vet det, så er Oklahoma en del av Bibelbeltet i Usa, i tillegg er det en av statene med flest tenåringsmødre. Ja, det er noen gravide på skolen min. Men tilbake til hva jeg skulle skrive om. Nemmelig Abort og syns punktet de har her. I kirken snakket vi nettopp i dag om dette, og jeg ble jo litt rørt, var flere som kom med kjempe rørende historier og filmer (mamma du hadde brukt opp en pakke kleenex på å tørke tårer). Men syns punktet jeg fikk med meg, som egentlig skjokket meg litt. Jeg trodde de skulle være kjempe i mot det, men de var veldig åpne, men de mener ikke man skal ta abort. Men de forstår hvorfor noen gjør det. Kjempe dårlig forklart, men er mange som har spurt meg om det og nå hadde jeg på måte et svar. Så dette var mine ord fra i dag. 

En liten fakta nå er det akuratt 5 måneder siden jeg ankom USA. Tiden går så altfor fort. I morgen er det Martin Luther King day, så slipper å gå på skolen.

Fergie

Her har vi Fergie, i sine vinter klær. Syns hun er litt skjønn med alle klærene på.

Fredag den 13

Jeg overlevde denne dagen og. FIKK SPILT PINAO IGJEN I DAG(lykkerus). Herregud så jeg savner det instrumentet, hadde ikke trodde jeg skulle være så desperat etter å spille piano, men når det er ledig tid i koret, spiller jeg. Og i dag fikk jeg spille hele timen, så var lykkelig. Nok om pianospilling. Det var vel generelt dagen min. Vet ikke hva jeg skal i morgen enda, vi får se. Denne helgen har vi tre dager fri!! Er Martin Luther King jr day på mandag, så vi har fri. 

 

Noen skolebilder

Hadde med speilrefleksen på skolen, men siden de eneste som var interiserte i å bli tatt bilder av var utvekslingsstudentene aka Eric, Jelena og Meg. 

Her har vi da meg og Eric(i bakgrunnen ser dere Sterling)

Jelena, my serbian friend

Jelena, og en litt sjenert Eric, legg merke til Ms Van i bakgrunnen, hun er serriøst en av favoritt lærerene våre. Kommer alltid med en ny fortelling om en av vennene sine eller livet sitt hver dag. 

Ellers så hadde vi Homecomming essembly for Wrestling og Basket i dag. 

Kirken

Da har jeg vært i kirken, jeg liker kirken på onsdager den er avslappet, og det er da de jeg kjenner kommer. Så i dag var jeg i kirken, var koselig, fikk snakket med folk. Selv om jeg ikke er den som tror mest, så er det noe med felleskapet i kirken. Og amerikanere er flinke til å tørre å vise hva de tror. I morgen har vi Homecomming for Wrestling og vi har essembly(eller hvordan det skrives). Så blir jo kjekt å slippe to timer skole i morgen. Ellers så hadde vi Drama Club i dag, egentlig så var det litt sånn for å bli klar for musikalen som begynner på TIRSDAG! Og får å avslutte på mandag er det Martin Luther King day, noe som betyr we don't have school!!


Random bildet, siden Eric ikke postet bildet vi tok i engelsktimen i dag... Tyskere altså..

Så Emmas lille tåpelighet i dag, som den ekte nordmannen jeg er. Er jo kokte poteter det mest vanligeste som finnes. Så kom spørsmålet i dag om hvilken mat jeg savner mest fra Norge, og da svarte jeg kokte poteter, fordi at jeg kjenner virkelig savnet etter poteter og brun saus. Så kommer jeg da med min fine kommentar å får 5 personer stirrende forrvirret på meg, for de hadde ikke hørt om det før. Og igjen som den nordmannen jeg er får jeg jo skjokk over at de ikke har peiling på dette "nye" potet phenomenet for de er. Så slik startet det at jeg hadde et 20 min langt "foredrag" om kokte poteter og generelt norsk mat(utrolig hva amerikanere syns er fasinerende), resultatet: alle fant ut at dette var noe de måtte prøve.

10/1-2012


Vakkert bildet må jeg si, av meg og Anja, da vi var å spiste lunsj på sånn kinesisk sted like ved skolen.

Tenkte å fortelle litt om amerikansk latskap, ja de er fryktelig late. Strekningen til kinarestaranen er ca 3-5 min og gå. Noe europererene Emma og Anja ikke syns er så ille. Så kommer vi frem, og gjett hva, alle andre som var der hadde KJØRT dit. Altså ikke for å henge amerikanere ut men det er ekstrem latskap. Og de har en stor kjærlighet for å kjøre bil. Hvis vi er å shopper der de fleste butikkene er, så kjører vi fra parkeringsplass til parkeringsplass på to butikker som ligger like ved siden av hverandre. Dette var dagens lille irrirasjon.

Uansett hvor jeg er i verden nå, er det alltid noen jeg vil savne

Uansett hvor jeg er i verden nå, er det alltid noen jeg vil savne

Anja sa det til meg forrige uke, og det stemmer virkelig. Nå som jeg er her savner jeg jo dere hjemme i Norge. Men når jeg kommer hjem vet jeg at jeg vil savne livet jeg lever nå. Er jo blitt faste ting jeg gjør, som hver morgen før skolen, sitter meg og Anja og andre rundt et bord og bare babler. Lunch som jeg vanligvis spiser med Jessica og noen andre. Eller koret mitt her, er jo blitt så utrolig glad i jente gjengen der. Og selvfølgelig familien, spessielt Jessie tror jeg. Men jeg vet jo at jeg alltid kan komme tilbake her når året er over. Også har jeg Anja i frankfurt hvis jeg trenger å ha deler av mitt amerikanske liv. Nå skal jeg nyte de siste 5 og en halv månedene jeg har igjen her, for om 6 måneder sover jeg i sengen min igjen, med min tykke norske dyne(som jeg savner). 

Oklahoma, my second home 

Lazy day

Hva er vitsen med at jeg oppdaterer i dag egentlig. Har bare sett på tv og gjort lekser i hele dag.


Min gode venn i dag + at jeg har skrevet  et to siders langt essay om amerikansk skole

To jenter fra Nordås i Bricktown

I dag møtte jeg Ida, fikk endelig snakket litt norsk, litt morsomt for begge mikset litt engelsk og norsk.  Men vi hadde en fin dag, spiste på Zio's en italiensk restaurant i Bricktown, ellers så gikk vi bare rundt og snakket. Skal innrømme at å snakke norsk var utrolig herlig, er ikke det samme å snakke på skype som det er å snakke norsk face to face. 

Jeg syns egentlig det er helt sykt hvordan to personer fra nordås som har gått på de samme skolene fra 1-10 kan havne 30 min fra hverandre når de er i USA for ett år.

1-6-12

Nå er andre semester igang for fult, og det er mye mer allerede og gjøre. I løpet av helgen har jeg 5 lekser jeg må få unnagjort. Hadde egentlig 6 men presterte i å glemme US History oppgaven på skolen. Har foresten også startet i en ny klasse. LItt rart og trist og ikke se mat klassen min igjen nå etter jul, men sånn er det når faget bare varer et semester. Nå har jeg sosiologi et fag jeg trenger for norge(tror jeg), er kjempe koselig klasse, ut i fra inntrykket jeg har fått. Det beste er at læreren vil at vi skal være en sosial klasse og at alle skal kjenne alle, noe jeg allerede begynner å merke da jeg begynner å bli bedre kjent med personer i den klassen. Ja, det var da litt om skolen. Kan avslutte dette avsnittet med at det blir tungt å begynne på norsk skole igjen til høsten, er så vandt med engelsk nå at jeg ikke tenker over at noe er på engelsk lengre. 

Fikk endelig sett den nyeste episoden av Revenge i dag, utnytter at det er så mange serier her, og tar opp alle jeg må se. Og hvis dere vil ha en ny serie å se på start å se på Revenge, elsker den serien, og det er bare 11 episoder så langt. 

Jeg er blitt flinkere til og bruke brillene mine, spessielt når jeg ser på tv eller leser ting. 

5 måneder, 6 igjen

Jeg har vært her i ca 5 måneder nå og tiden flyr avsted. Føler det var i går jeg sa hadet til alle der hjemme i Bergen. Men nå er det bare 6 måneder til jeg ser dere igjen, og denne tiden vil gå fort er så mye som skjer. 

De siste fem månende har det vært utrolig mange oppturer og nedturer, får håpe nedturene er over, at det bare er oppturer igjen. 

To bilder fra nyttårsaften

Her spiller vi da sånn fotball ting som jeg ikke husker navnet på, jeg ser jo litt sur ut, men jeg var ikke sur, jeg var i godt humør hele kvelden.


Finner dere meg? Bildet er tatt i det siste minuttet av 2011. Dette er da hele gjengen som var der på lørdag.

Skole igjen

I morgen starter skolen igjen, vet ikke hva jeg skal si. Hvis dette semesteret går like fort  som forrige er utvekslingsåret mitt over før jeg vet ordet av det. Men nå har jeg gått inn for å nyte mitt siste halvår her i USA. Er masse som skjer de neste ukene fremover nå, så er mye og glede seg til, så får jeg prøve å opprett holde karakterene mine. Fikk foresten vite i dag at jeg fikk 100/100 på matte "tentamen" dette betyr at jeg har i oversettelse til Norske karakterer 6 i matte. 

Jeg har ikke så mye å skrive om i dag da jeg egentlig ikke har gjot noe spessielt.

Video: Jeg skyter

Hvis ikke videoen funker trykk HER


Dagens kvelds, av og til er det en fordel at vertsfamilien har hatt en Nordmann før meg, for de har masse norgeseffekter her i huset som denne koppen.

1.1.12

I dag har vi vært til Duncan hvor faren til John(vertsfar) bor. Det jeg gledet meg mest til var å skyte, og det fikk jeg gjort :)


Joda, vi tar oss godt ut på bildet...

Eller så spiste vi, og familie besøk i USA = MASSE MAT, skal innrømme at jeg er ikke den største fanen av amerikansk mat, men overlever(så lenge det er mac & cheese, med ketchup på). 


Så klatret vi opp i et tre og fikk folk til og ta bilder av oss, litt koselig å ha bildet alle oss tre sammen da.


Eneste bildet som ble tatt i går, hadde jo samlet noen folk å ta bilder med,men først var jeg egoistisk og ville ha et av meg selv, og da det var tatt skrudde kameraet seg av.

Avslutter med en liten sang av Sugarland:

Hvis noen lurer så er jeg blitt country frelst, men ikke harry country musikk sånn fin country musikk som de spiller på country radio stasjonene her. 

HAPPY NEW YEAR/GODT NYTT ÅR!!

2012 ankom Oklahoma for ca 2 timer siden. Kan medele at noen(Emma) hadde glemt å skjekke om kameraet var oppladet før hun tuslet av gårde til new years partyet, og må derfor beklage at hun bare har ett bildet å vise til dere. Oppdaterer mer i morgen kveld, er helt sykt trøtt nå. Kan medele at jeg fikk med meg New Years greien i NYC på tv.

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits