Livet etter

All my friends are home!

Marie er hjemme! Må bare gi ett tips, få en utvekslingsbuddy. Jeg var så heldig at en av mine bestevenner også reiste, men hvis du ikke er like heldig(ikke slemt ment), få en venn som du kan ha gjennom året.

På Flesland i dag!

Flere livstegn kommer snart

I've got mail!!

Se på dette supersøte kortet jeg fikk i posten fra Maddison og Hannah!!

Også har jeg ikke vist gaven jeg fikk av Miranda

Alt kan ikke være perfekt..

Alt var ikke perfekt med utvekslingsåret mitt, og jeg vet alle har ventet på bildet av vertsfamilien min, men det kom aldri noe bilder, og alt har sin grunn uten å si noe mer om det.  For mange er vertsfamilien det viktigste i utveklsingsåret, mens for meg ble det vennene. Heldigvis var det perfekt på venne fronten, jeg hadde så mange fantastiske venner. Jeg fikk aldri noe amerikansk vanlig familie, men som Jessica sa: Du vil alltid ha en familie i alle oss fra drama. Vi vil alltid være din amerikanske familie. 

Mine fantastiske venner som var der da tårene trilte uansett om det var av latter eller harde stunder, og jeg kunne alltid fortelle dem alt. Gleder meg til å se dem igjen om noen uker, er helt rart at jeg snart skal tilbake til Oklahoma.

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits