Forberedelser USA

Surprise !

I går kveld hadde venninene mine laget surprise avskjedsfest. Jeg hadde hatt en mistanke om noe når pluttselig ingen kunne møte meg, men da jeg kom til Julie var jeg sikker på det var en innbilding, at hun ikke hadde gjort det. Men da jeg fikk beskjed om å gå ut på terassen bak huset spratt de opp. Resten av kvelden gikk mest til snakking, det ble en kjempe fin siste kveld i Bergen. 

Tusen takk til Julie, Sol og alle dere andre som var med på å gjøre den siste kvelden min i Bergen på 10 måneder, så koselig og minnerik!

I Oslo

Da var jeg fremme i Oslo. Har forlatt regnbyen Bergen for 10 måneder, trist og si hadet til venner og familie i dag. Blir rart å reise, men gleder meg veldig! Så slik sitter jeg for øyeblikket, litt spent på hva som venter meg i morgen

For familie, venner og andre intereserte: følg reisen min på twitter her, vil også oppdatere bloggen på mellomlandingen i NY. 

Oklahoma på mandag

I dag fikk jeg telefonen jeg har ventet på i nesten fem måneder. Jeg har fått familie i Oklahoma. Reiser allerede på mandag og skolen begynner neste uke. Nå er det litt stress her hjemme for å få ferdig all pakkingen.  Blir mer oppdatering når jeg får tid.

Fornøyd !


Visakort

Har skaffet meg vanelig visa kort til jeg skal reise til USA, siden det kan være problemer med visa electron i USA.

 Om tre måneder...

 

.... sitter jeg på andre siden av atlanteren

.... har jeg kanskje begynt på skolen

....kanskje akkurat møtt vertsfamilien min

....jeg har begynt på ett helt nytt eventyr i livet

....jeg har forlatt trygge gode gammle Norge(noe som egentlig ikke gjør meg noe nå)

... er sikkert hundre andre ting jeg kunne ramset opp, men dette er hva jeg kom på i dag

Tumblr_lfmy5qw9hr1qzschgo1_500_large


photo:weheartit

Følg min blogg med bloglovin

Hvordan jeg bestemte meg

Tanken om å bli utvekslingsstudent, bo i USA ett år, gå på high school og alt det der. Ja, det er noe jeg har tenkt på en god stund. Det har alltid vært en tanke som har lugget i bakhodet, men jeg var så usikker, helt til midten av september hvis jeg ikke husker feil var det vel rundt uke 37-38, og at det var en onsdag. Den første jeg sa det til var Margrethe, vi satt på bussen og hun hadde da plan om også å dra til USA. Tanken hadde begynt og surre oppi hodet mitt, jeg hadde enda ikke nevnt til mamma og pappa, at jeg hadde nesten bestemt meg. Den kvelden da jeg kom hjem, meldte jeg meg på informasjons møte til STS, og jeg snakket med mamma og pappa om det. To uker senere onsdag 29 september, jeg skulle ta mitt første skritt til å bli utvekslingsstudent. Det jeg ikke visste den morgenen var at jeg tilfeldigvis sener på dagen,ville ende opp på to møter. Det ene med STS og det andre med Aspect. Jeg vil ikke si noe negativt om STS, for jeg syns de holdt ett bra møte og jeg ville nok reist med dem hvis jeg ikke hadde fått plass med Aspect, men det var noe med møtet til Aspect, jeg fikk en følelse av at dette var den rette organisasjonen for meg.Så fredagen var søknaden sendt inn, og jeg ventet i spenning på om de ville kontakte meg, og det gjorde de. Tirsdagen etter satt jeg og noen igjen på skolen og jobbet med ett prosjekt vi hadde, plutselig ringte ett nummer jeg ikke kjente jeg tok tlf, det var en dame som sa at jeg ville bli kalt inn til ett intervju, og de hadde sendt papirene noen papirer jeg måtte fylle ut i posten til meg. Det gikk to uker til og jeg var klar for intervju. Jeg var spent, og livredd for at noe skulle gå galt, nå hadde jeg nesten begynt og glede meg, selv om ingen ting var sikkert. Så kom dagen, 25 oktober, jeg så jeg hadde fått mail, åpnet mailen, mailen het Tilbud om plass, jeg visste ikke om jeg skulle grine eller le, jeg var så glad. Det jeg husker best med hele hendelsen var at mailen kom i engelsk timen. Men det var nå jeg skulle begynne på den virkelige søknaden. Denne søknaden brukte jag god tid på, men ble som vanlig akkurat ferdig i siste liten. Sendte søknaden 26 februar, en uke senere fikk jeg mail om at søknaden var sendt til USA, og siden det har jeg ikke hørt noe. Nå venter jeg bare på at en dag vil det tikke inn en mail som inne holder ordene du har fått vertsfamilie, samtidig er det mellom 4-5 måneder til jeg reiser. Om 5 mnd sitter jeg mest sannsynlig i USA, det er litt sykt å tenke på.


photo:weheartitEmma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits