Feiringer

HAPPY BIRTHDAY DADDY!

GRATULERER MED DAGEN PAPPA. I dag har Pappa bursdag, nå er han halveis til hundre. Vet ikke om han ville at jeg skule nevne alderen, men sånn ble det. Skal inrømme jeg syns det er rart å sitte på andre siden av jorden, og ikke få gi han en klem engang, så alle som møter han i dag må gi han en ekstra klem fra meg! 


Bildet fra når Pappa og meg var i Oslo i sommer da jeg skulle på ambasaden. Uten Pappa sin hjelp gjennom hele søknadsprossesen hadde jeg nok ikke vært i USA nå. Så takk Pappa. You're the best 

Endte opp med Kaptein Sabeltann i slutten av innlegget

MARTE

I dag er dagen når Marte skal konfirmeres, kan innrømme det er hardt og sitte på andre siden av kloden, mens søsteren din har en viktig dag i livet. Men med all teknologien som finnes satser jeg på å få snakket med henne, engang i løpet av dagen. 


Meg og Marte i dåpen hennes for nå fjorten og et halvt år siden.

MARTE, GRATULERER MED DAGEN!

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits