Amerikanske Oppskrifter

Oppskrift: Cake Balls

Det du trenger: er ingredienser til å lage kake eller bare en ferdig pakke noe vi brukte(husk det må være i sånn "sjokoladkake" konsistens, ikke bløtkake), og skjokolade eller noe annet å dyppe cake ballsene i. PS: Du trenger ikke lage kaken dagen du skal lage disse, du kan fryse ned kake og bruke den, det gjorde vi med den hvite kaken vi brukte men ikke med sjokoladekaken. 

  1.  Lag kaken
  2. Avkjøl kaken så den er helt kald
  3. Når den er avkjølt putter du kaken i en skål, og bruker en håndmikser og mikser det sammen til det blir som en deig. Hvis det ikke vil mikses ordentlig putter du bare litt vann i. 
  4. Når du har laget deigen triller du dem sånn som du gjør med marsipan kuler eller peppernøtter, litt større men ikke for store.
  5. Så smelter du skjokoladen eller hva du skal ha på dem, også dekorerer du dem hvordan du vil at det skal se ut.
  6. Så er de ferdig!

Altså det er ikke så veldig avansert å lage, men jeg er ikke den beste til å forklare, men prøvde så godt jeg kunne. 

Skal du prøve å lage det? 

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits