Amerikanske Høytider

Video: Lys på huset, juletre og andre hus

Syns det er litt koselig med alle disse lysene, men de tok ned alle lysene i går?

Hva er vitsen med det, det bør jo være oppe litt lengre, spør du meg.

Thanksgiving

Da har jeg opplevd ekte amerikansk thanksgiving, og vi feiret den langt ute på landet, men det var koselig da. Dette er veldig oppsumeringsinnlegg men det er bare fordi jeg vil kunne se tilbake på det senere. Dagen startet kl 8 da jeg sto opp får å få tid til å være på badet, før de andre tre i huset jeg deler bad med også trengte det. Dette gjorde at jeg fikk en lang og behagelig morgning før vi skulle sette oss i bilen for en 2 timers kjøre tur sør ned mot grensen til Texas. Og du vet du er i USA når vi kjører fem minutter før vi tar en stopp for da er vi på McDonalds for å kjøpe oss frokost. Etter å ha kjøpt oss mat og drikke. Ble en Frappe på meg, kjørte vi videre, langt ut på landet.


Og hva er vel ikke kjøretur i Oklahoma uten Jake FM og Twister? Og det er da jeg virkelig oppdager at jeg har vært her borte en stund, for nå kan jeg faktisk synge med på de fleste Country sangene og jeg begynner å like country.

Stay - Sugarland

Så etter å ha kommet til Country landet, fra all sivilisasjon. Skulle vi se på hestene, og hvor mye liker Emma hester? Joda, er jo ikke sånn super fan, og jeg var sikker på det skulle være slanger der på toppen så jeg var ikke høy i hatten der jeg sto og så på hestene. 


Jessie og en hest

Her ser dere litt hvor langt ute på landet vi var

Så etter det tuslet vi inn i huset til faren til vertsfar(bruker dette da alle generasjoner av gutter i denne familien heter John). Og vi så AMA?s fordi det var på opptak, og amerikanere elsker å se på tv. Etter å ha sett litt gikk vi ut for å skyte litt med gevær. Mange i Oklahoma har guns for det er lov å ha det her, og man har lov å skyte folk hvis de bryter seg inn til huset ditt. Men jeg skjøt tre eller fire sånne oransje greier, og det var litt gøy å skyte på de tingene.


Her holder jeg på å skyte, du ser de oransje greiene i bakgrunnen på bildet


Vertsfar hjelper Jessie


Ines skyter, med hjelp fra Russel(vertsonkel)

Så etter å skutt litt begynte resten av gjestene å komme, så da var det jo på tide med det store måltidet, skal innrømme det var greit, ikke min favoritt, men måltidet var godt. Smakte på alt, og noe var bedre likte ikke så godt sweet-potatoes, som alle har har bablet om er så godt.


Eneste bildet som viser litt hvor mye mat det faktisk var


Pumpkin pai :) Noe hadde skjedd med kremen, så jeg fikk ikke det på og da smakte den ikke like godt.

Etter en lang dag og fin dag, kjørte vi tilbake til Moore, og sivilisasjonen, neida, men vi var virkelig ute på landet. På kvelden var det Black Friday. Syns personlig Thanksgiving var koselig. Og det var første gang jeg faktisk ble skikkelig lei meg for at jeg skal forlate disse folkene om 6-7 måneder.

Så dette var en liten oppdatering av min Thanksgiving, som er virkelig amerikansk. Nå gleder jeg meg til jul for å se den høytiden!

En liten pause, før SHOPPING

Oppdatering fra thanksgiving kommer i løpet av i morgen. Nå har vi en times pause, dagen har gått i ett i tolv timer nå. Før vi skal på en liten shopping tur kl 12 am, så en liten tur hjemmom igjen, så på shopping igjen 3.30 am. Man kan jo ikke annet en elske Black Friday, nå ryker pengene mine. 
Koser meg med en av Loni sine cupcakes. Beste cupcakesene jeg vet om :)

HAPPY THANKSGIVING

Så da har jeg dusjet, slappet av og nå stresser jeg rundt for å finne klær. Beskrivelse for hva jeg skal gå med: Ikke for pyntete, men kan være litt pyntet. Kanskje litt høstfargede klær. Så nå stresser jeg med å finne et passende antrekk som ikke ser helt dumt ut. 

HAPPY THANKSGIVING EVERYONE!! 

Må beklage for et gammelt photo booth bildet, men jeg tusler for øyeblikket rundt i håndkle på hodet og slaske klær.

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits