Tips til fremtidige utvekslingsstudenter

Skal du på utveksling, og du har sikkert masse du lurer på, alt fra pakking til vertsfamilie til venner osv. Så hvor skal jeg starte, kan vel starte med pakkingen

Når du skal pakke livet ditt ned og det er det du skal ha for det neste året er det lurt å tenke gjennom hva du egentlig trenger, på en måte angrer jeg på at jeg tok så mye med meg som jeg gjorde. Ikke bare tok det mye plass nå når jeg skulle hjem, og hva er vitsen med å ha med en hel garderobe, når du uansett ender opp med å kjøpe en ny en(hvis du er som meg). PAKK LITE, vet det er vanskelig. Et veldig random tips, ta med masse sjokolade, amerikanere elsker den, og amerikansk sjokolade suger spør du meg(med untak av reeses). 

Vertsfamilie, vil ikke skrive så mye om det, og vet jeg ikke har delt så mye om vertsfamilien, selv hadde jeg ikke den beste erfaringen når det kommer til det området. Men hvis det er et tips jeg har, funker det ikke, så funker det ikke, ikke gå å vent på at det skal bli bedre, for da kan du vente så lenge at det til slutt ikke er vits å skifte. Jeg vil ikke oppmuntre til å skifte vertsfamilie, men hva er poenget med vertsfamlie hvis de ikke gjør noe for deg egentlig? BYTT HVIS DET FØLES FEIL! Det er grusomt når det ikke funker.. Og vertsfamilien har nokså mye å si.

Venner, hvordan skaffe seg venner. I begynnelsen var det vanskelig for meg å skaffe meg venner, for det første, alle var interisert i Country og mer Country, så jeg måtte jo først akseptere denne kulturen, men da jeg var vant til det gikk det bedre. Jeg vil ambefale alle å begynne på noe sosialt, Sport, Kor, Drama osv, whatever, bare det er sosialt og du kan skaffe deg venner. For meg åpnet alt seg i Musikalen, det var helt fantastiskt og da jeg fikk flest venner. Er så glad i alle musikal vennene jeg fikk, og de er de jeg regner som mine beste venner. Så begynn på en sosial aktivitet.

Kommer til og skrive andre ting senere, når ting dukker opp i hodet, er det spørsmål er det alltid lov å spørre, nå som jeg er hjemme, er ting satt mer i perspektiv, så jeg har mer å tilføye en hva jeg hadde i USA, still spørsmålene her, eller send dem til: emkyte@gmail.com, og jeg svarer så fort jeg får muligheten til det :) 

Nå er det vel tid for å sove i Norsk tid, så jeg får vel gjøre det. Kos torsdagen, nesten helg, og snart sommerferie for dere nordmenn! 

Mine fantastiske venner på andre siden av jorden!

Må beklage den lille skriften, men er ikke så flink teknisk på denne bloggen

 

Én kommentar

Ingrid

07.06.2012 kl.00:24

Gode tips :)
bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits