Should or shouldn't?

Skal innrømme det er rart å ikke blogge hver kveld. Men nå er jeg jo tilbake i gode gammle Norge, som er akkuratt slik jeg husker det(kanskje litt mer bybane utbyggelse). Om noen uker drar jeg tilbake til USA, er ikke det herligt å tenke på! Har tenkt på om jeg skal skrive på bloggen da om hvordan det er å møte venner igjen, har jo en bag igjen med ting jeg ikke fikk med meg stående hos Sydney. Har enda ikke bestemt meg om det blir skriving, er det noen som ville vært interesert i det? Å få se hvordan det er å komme tilbake etter utvekslingsåret er over. Skal tenke på det. Nå skal jeg nyte tiden med de fantastiske folkene som er her i Norge. 

Savner verdens beste tysker! Selv om vi forsatt sender meldinger hele tiden

2 kommentarer

Rebecca

05.06.2012 kl.07:11

Håper du kan skrive mer, og kanskje gi tips til vi utvekslingsstudenter som skal dra nå, og dele noen spesielle erfaringer :) Nå har du jo kanskje fått tenkt litt over det :)

Mari

05.06.2012 kl.23:32

JAA!!!!!! Har utrolig lyst til å følge deg på reisen tilbake til USA:)
bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits