Klare for å få meg hjem?

Da er dagen her. 29 mai dagen jeg reiser hjem, i kveld var jeg sammen med venner, nå er Anja her på overnatting. Vi er har masse kaffe, snop, og mye annet for å holde oss våken, i morgen begynner min lange reise hjem, lander i Bergen på onsdag, nå er det akkuratt 24 timer til jeg sitter meg på flyet som går til Bergen. 

Men nå skal jeg snakke litt om dagen min, i dag dro jeg først på walmart med Sydney fikk kjøpt inn mine siste ting. Så kom Anja senere, og så dro vi ut med folk å spiste på Texas Roadhouse.

Miranda, Anja og Victoria

April, moi og Christina

April og meg i bassenget til Christina(som ikke hadde tenkt på at vi skulle ha tatt med oss bikini, så vi endte opp med topp og sportsshorts hele gjengen ca)

Anja hopper uti bassenget

Victoria, Anja, Miranda, moi og Christina, vi badet mens det var Thunderstorm, jeg friket ut og løp ut av bassenget først, men tok ikke lang tid før de andre også var ute av.

Nå skal jeg pakke det siste, også skal jeg og Anja bare sitte å spise godteri og slikt

Snakkes i løpet av morgendagen, og som da jeg reiste bort, kan være enklere å følge meg på twitter: emkyte jeg kommer nok til å oppdatere mer der, kan love en oppdatering til på bloggen, men er ikke lenge til jeg legger ned bloggen, er jo ikke noe vits å skrive emmamerica når jeg er hjemme i Norge.

Håper alle får en fin tirsdag, nå skal det pakkes!

Én kommentar

Tante Marta

29.05.2012 kl.08:29

God tur heim Emma, ser deg snart:)
bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits