GRADUATAION

I cap and gown etter Graduation!  

Glad!!

We did this year together, and here we stand 10 moths later in our cap and gown graduating from the year that became the time of our life! 

 Victoria og meg, hun har rød fordi hun er Class Officer(litt som elevråd, men ikke helt det samme)

 Jule og meg

Tristan og meg, hadde aldri trodd jeg kunne bli så god venn med en som er 3 år yngre enn meg men der tok jeg feil Stjelte bildet fra kirken sin facebook, finner dere hvor jeg er ?

Så i dag var det graduation, og det var en fantastisk opplevelse! Hva mer kan jeg si? Er jo bare en gang i livet man kan oppleve dette, og det var som på film spør du meg. Begynte å grine når vi sang Alma Materen til skolen, jeg innså at det var siste gang jeg kom til å synge den. Vi synger den alltid for å avslutte ting på Moore High, men nå er jeg ikke på Moore High lengre, litt trist å tenke på..

Ingen kommentarer

bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits