Graduation 12 timer unna

Må beklage copyrighten over bidet, men har ikke bestemt meg for om jeg skal kjøpe det eller ikke, hva syns dere?

I morgen er det klart for GRADUATION! Så i morgen blir det noen andre bilder her enn vanelig, vi har graduation ikke tidligere en halv ti om morgenen. Så jeg skal opp 6/halv 7 i morgen for å gjøre meg klar. 

I dag har vært den stor pakke dagen, nå er rommet ryddet og "vasket" i den forstand hvor mye man kan vaske ett teppegulv(irriterer livet av meg at amerikanere har teppe gulv). Nå må jeg få sove så jeg ikke faller på scenen i morgen i mine høye heler, får ikke være med på graduation hvis du ikke har på deg høyeheler når du er jente. 

Én kommentar

Emma

26.05.2012 kl.09:54

Gratulera med dagen, Emma! Me er så stolte og glad på dine vegne. Skulle så gjerne ha vore der saman med deg. Håpar du får ein fin dag! Glad i deg:) Klem frå mamma, pappa og Marte

P.S. Me tel dagar og gler oss veldig til du kjem heim!
bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits