Today is the day when I realized how this will soon be over

HERREGUD JEG VIL IKKE DRA HERFRA! Jeg vil ikke forlate VERDENS BESTE VENNER som jeg har fått her.. Hater å skrive slike depresive innlegg, men i dag har vært et stort mess. Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg prøver å nyte alle minnuttene jeg har her, sier ja til det meste fortiden. På torsdag skal jeg være med Sydney på Tinker Airforce Base(altså en militær base). Onsdag er det siste skole dag, i morgen er det senior breakfast. I dag var det bacallorien, eller hvordan man skirver den, det er en kirke ting for å liksom motivere seniorene for hva som kommer etter graduation.

Tok Anja sitt bildet da hun er eneste som har lagt ut noen av bildene som ble tatt, vi hadde på oss Gown, men ikke Cap. Var bare 4 stykker jeg kjente der, var nesten ingen som kom, så jeg satt med Anja og Dillion, også var Victoria der og, men hun er VicePresident for Seniorclass så hun måtte være med å lede hele greien. 

Ingen kommentarer

bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits