Drama Banquet - En kveld fylt med tårer

I kveld var det Drama Banquet, jeg var med Kassie hele dagen etter skolen frem til Banquet startet. 

Meg og Kassie

Victoria, Anja, Miranda og meg, i dag innså jeg hvor ekstremt mye spessielt Anja og Miranda har betydd for meg dette året, Miranda er den skjønneste personen du kan finne, gleder meg allerede til mandag, for hun skal kjøre meg til Senior Breakfast, og hun og jeg var jo bil buddies under musikalen og vi kunne sitte i drivewayen(jada emma husker ikke hva det heter på norsk) i over 40 minutter og bable. Hun er den personen som klarte å snu året mitt, slik at dette ble til The Time of My Life. 

Christina og meg, Chirstina er bare så herlig! Og vi har blitt utrolig gode venner, jeg er så ufattelig glad i denne jenten, hun er super sprudlenede. Føler dette innlegget blir litt sånn å de er så fantastiske innlegg, men er fordi jeg sitter her super emosjonel etter å ha grått fordi seniorene som har vært i drama i 3-4 år sa skikkelig triste ord.

Meg og Dillon, Miranda er fotografen(hun var sikker på hun hadde tatt ti bilder av oss, jeg ser gjennom kameraet ett bildet hadde hun tatt). Men uansett Dillon er helt fantastisk morsom og sykt talentful innen for alt som har med Preforming Arts å gjøre og på toppen av det han er jo Mr MHS( min skoles versjon av Prom King ). 

Og sist men ikke minst! Verdens beste tysker! Jeg skal gjøre alt for å få tatt meg en tur til Deutschland i løpet av skoleåret 2012-2013, hvordan skal jeg klare å ikke se Anja være eneste uke/dag lengre. Blir så ufattelig trist, men nå må jeg legge meg, øynene verker etter all gråtingen, og jeg har Choir Banquet i morgen, så nå er dat bare å få litt søvn så oppigjen for å gjøre meg klar for enda en banquet, men elsker at det er så mye som skjer!

Én kommentar

CAROLINE MARIA

19.05.2012 kl.22:41

Så koselige bilder :-)
bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits