Ja, vi elsker

Ja, da er vi kommet til dagen i året hvor Norges Nasjonaldag er, skal si at dagen i morgen vil bli spessiell. For det første, jeg får ikke sett noe 17 mai tog, og jeg får ikke alle måltidene jeg er vant med. Men over til 16 mai, i dag var det senior dress up day, JEJ. Neida, men altså vi tok bilder som skal settes sammen til et stort klassebildet. Vi hadde også graduation practice, gjett hvem som må sitte på siste rad på graduation, joda det skal jeg fortelle deg: UTVEKSLINGSSTUDENTENE. Ellers så var det jo rudt 30 grader som vanelig, og etter skolen var jeg med Bri, vi kjørte rundt, serriøst amerikanerene har en fin hobby nemmelig kjøre rundt med vinduene ned og musikken på fullguffe, og det er liksom sånn vi vet ikke hvor vi kjører, som i dag kjørte vi i en firkant. Amerikanske veier er jo laget med linjal ser det ut som, så da var det ned 4th street, bort en gate, opp 12th Street, bort eastern, og sånn gikk vi rundt og rundt ett par ganger, men skal inrømme at nå som jeg begynner å bli vant til dette er det ikke så merkelig lengre. 


Meg og Allyson i koret i dag

Normal day in MHS Choir


Meg og Jasmine, the seniors!

I morgen er antrkket allerede planlagt, jeg har en blå kjole jeg skal gå med, hvit cardigan(kleskode..) og røde sandaler. Må jo trossalt ha rødt, hvitt og blått på 17 Mai! Skulle jo ønske jeg kunne ha brukt bunaden, men den får jeg ta på meg når jeg kommer til Norge igjen, selv om noen der hjemme ikke tror jeg passer inn i den lengre, men jeg har faktisk ikke lagt alt for mye på meg.

Vil avslutte med å si: Gratulerer med dagen Norge og alle der hjemme, må 17 mai bli den fantastiske dagen den er, uansett hvor i verden man befinner seg!
 

Ingen kommentarer

bloglovin

Legg igjen en kommentar

Emma

18, Bergen

Jeg er en jente på 17 år fra Bergen, som for øyeblikket er på utveksling i Oklahoma, USA rett utenfor Oklahoma City. Organisasjonen jeg reiser med er Aspect. Lurer du på noe, send en mail til: emkyte@gmail.com Hvis du stiller spm i komentarfeltet, legg igjen enten en mail adresse eller en blogg adresse jeg kan svare til.

Kategorier

Arkiv

Det er et par problemer med designet, hvis bloggen vises i Internet Explorerhits